Zebra Dots predstavili svoju prvu pjesmu na hrvatskom jeziku

U sklopu ‘RSL Sessiona’ slovensko-hrvatska grupa Zebra Dots izvela je pjesmu ‘Pokvareni telefon’ na hrvatskom jeziku.

Zebra Dots

Zebra Dots je bend čiji članovi su, odreda, iskusnjare glazbene scene što, uz veliki uspjeh singlova “Walking On A Chance” i “Don’t Try”, ponajviše potvrđuju njihovi nastupi uživo.

Njihova ljetna satnica popunjena je brojnim nastupima Slovenijom, a u iščekivanju datuma unutar kojih će se uživo predstaviti i široj hrvatskoj publici Zebra Dots predstavljaju “Zebra Dots – RSL sessions“, svojevrsni audiovizualni testament njihova talenta.

“Zebra Dots – RSL sessions” snimljen je u proljeće 2013., u RSL studiju u Novom Mestu, i predstavlja 5 pjesama snimljenih uživo koje se mogu naći na debitantskom albumu “Walking On A Chance”, izuzev pjesme “Pokvareni telefon“. Ista je, za sada, i jedina pjesma na hrvatskom jeziku.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lvT6MR8fVkI[/youtube]

“Pokvareni telefon je naša jedina stvar na hrvatskom, ali nije završila na albumu. Volimo ju svirat live, pa smo ju odlučili svirati na live studio sessions. Osim toga, nismo imali nikakvu snimku te stvari vani. Ovo je bila savršena prilika da imamo i to, jer ju često sviramo na gažama. A i sama činjenica što je pjesma na hrvatskom, je bio razlog više da ju odsviramo. Sad ne bi trebalo više biti zabune oko toga da smo “domaći” bend.” rekao je Koolade, autor i teksta pjesme koja govori o intenzivnoj komunikaciji između članova brojnog benda koja, nerijetko, završava kaotično.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X