Zebra Dots predstavili svoju prvu pjesmu na hrvatskom jeziku

U sklopu ‘RSL Sessiona’ slovensko-hrvatska grupa Zebra Dots izvela je pjesmu ‘Pokvareni telefon’ na hrvatskom jeziku.

Zebra Dots

Zebra Dots je bend čiji članovi su, odreda, iskusnjare glazbene scene što, uz veliki uspjeh singlova “Walking On A Chance” i “Don’t Try”, ponajviše potvrđuju njihovi nastupi uživo.

Njihova ljetna satnica popunjena je brojnim nastupima Slovenijom, a u iščekivanju datuma unutar kojih će se uživo predstaviti i široj hrvatskoj publici Zebra Dots predstavljaju “Zebra Dots – RSL sessions“, svojevrsni audiovizualni testament njihova talenta.

“Zebra Dots – RSL sessions” snimljen je u proljeće 2013., u RSL studiju u Novom Mestu, i predstavlja 5 pjesama snimljenih uživo koje se mogu naći na debitantskom albumu “Walking On A Chance”, izuzev pjesme “Pokvareni telefon“. Ista je, za sada, i jedina pjesma na hrvatskom jeziku.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lvT6MR8fVkI[/youtube]

“Pokvareni telefon je naša jedina stvar na hrvatskom, ali nije završila na albumu. Volimo ju svirat live, pa smo ju odlučili svirati na live studio sessions. Osim toga, nismo imali nikakvu snimku te stvari vani. Ovo je bila savršena prilika da imamo i to, jer ju često sviramo na gažama. A i sama činjenica što je pjesma na hrvatskom, je bio razlog više da ju odsviramo. Sad ne bi trebalo više biti zabune oko toga da smo “domaći” bend.” rekao je Koolade, autor i teksta pjesme koja govori o intenzivnoj komunikaciji između članova brojnog benda koja, nerijetko, završava kaotično.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X