Žen singlom ‘Sonična taktika’ najavljuje novi album ‘Sunčani ljudi’

Album ‘Sunčani ljudi’ izlazi 22. studenog za slovenski Moonlee Records, francuski Vox Project i austrijski Unrecords.

Žen 'Sonična taktika'
Žen ‘Sonična taktika’

”Spot za pjesmu “Sonična taktika” svojevrsni je homage igrama svjetla, sjena i boja kojima nas je u live nastupima oblikovala naša draga VJ-ica Tanja Minarik. Nakon sedam šarenih i animiranih godina, zbog preseljenja na drugi kontinent, Tanja nas nažalost više neće uživo pratiti na koncertima, ali suradnja se nastavlja i preko oceana. Za ovu pjesmu Tanja je snimila i dokumentirala dugotrajne procese poput klijanja i zaleđivanja, kakve najčešće nemamo vremena i strpljenja ispratiti od početka do kraja, te sitne detalje poput ljudskog oka ili difuzije boje u mikroskopskim mjehurićima tekućina”, pojašnjavaju glazbenice iz grupe Žen čime su najavile i promjenu u sastavu.

U duhu te ideje izraelski režiser, snimatelj i fotograf Senny Rapoport režirao je i snimio drugi sloj ovog spota koristeći diaprojektor za kreiranje aktivnih uzoraka koji su se spajali i rastvarali, te projicirani na tijelima i licima glazbenica iz, te pomičnim objektima u prostoru. Videospot je sniman u prostoru Filmskog studija, AKC Medika, a oblikovao ga je i montirao također Senny Rapoport.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X