Zlatko Majsec objavio prvi spot kao Frik iz kvarta

‘Opsjednutost’ je prvi sinl koji je frontmen Mel Camina objavio pod novim monikerom.

Frik iz kvarta

Frik iz kvarta s velikim uzbuđenjem predstavlja svoj prvi singl “Opsjednutost”, electro space acoustic baladu, “bombončić” čije je sastojke u svom Greenwood studiju znalački posložio producent Antonino Šimić.

Glazbu i tekst potpisuje Zlatko Majsec, dugogodišnji frontmen benda Mel Camino kojem je ovaj novi projekt prilika da se izrazi u nešto intimnijem – kantautorskom stilu. Da stvar još ljepše zazvuči pobrinuo se i Ivan Vidović – Vida sa svojim gitarističkim pejzažima.

Frik iz kvarta ime dijeli s kolumnom koju u formi kratkih priča, pjesama i tekstova ne strogo definirane forme Majsec već 4 godine objavljuje na portalu Kronike VG i na temelju koje je već izdao i dvije knjige “Frik iz kvarta” i “Frik iz kvarta ponovo napada”.

Režiju, (post)produkciju, kameru i montažu potpisuje Tvrtko aka Vidokk, a u spotu se uz Majseca kao model i glumica pojavljuje Valentina Kuzmić.

Zlatko Majsec o spotu kaže:

“Vidokk mi je odmah na početku rekao: “Vidi Majs, neću ti srat, morali bumo za ovu pjesmu nać’ zgodnu žensku”. Srećom, odabir je ispao pun pogodak – osim kaj je obavila vrhunski posao, Valentina je stoički istrpila i Vidokka i mene – a vjerujte – mi znamo bit naporni. Prezadovoljan sam kako je sve na kraju ispalo – i zvuk i slika. Eto, dočekao sam da konačno porinemo prvi službeni Frikov singl – uzbuđen sam ko malo dijete prije otvaranja božićnih poklona. Opuštanja nekog velikog nema, u kuhinji Greenwood studija nastavljamo s pripremom novih “Frikastih” singlova.”

Frika iz kvarta možete poslušati uživo večeras 5.12. 21:00 u zagrebačkom klubu Vinyl gdje nastupa zajedno sa Zvonimirom Vargom i Zmajarom.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X