‘Zmajev dah’ – novi singl grupe Svemir i najava limitiranog live materijala

Nakon uspješnog singla ‘Iz daljine’ kojeg su izbacili u lipnju, Svemir je odlučio počastiti svoje fanove s još jednim singlom prije nego što se posvete snimanju svog trećeg albuma. Pjesma se zove ‘Zmajev dah’, i otkriva nam Svemir u njegovom do sad najvedrijem raspoloženju.

Svemir (Foto: Tomislav Sporiš)
Svemir (Foto: Tomislav Sporiš)

Iz benda poručuju da nakon ove pjesme, više neće otkrivati pjesme s novog albuma dok ga skroz ne dovrše, a to neće biti prije proljeća 2016.

Ipak, za fanove koji ne žele toliko čekati da čuju još pokoju novu stvar, odlučili su pokloniti digitalni live album “Uživo u Polanoviću” snimljen u srpnju ove godine u poznatom zabočkom klubu “Polanović”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pS0S–DgXSc[/youtube]

Album je besplatan, ali se može dobiti isključivo na zahtjev, koji možete uputiti bendu na njihovu FB stranicu (https://www.facebook.com/ssvemir), bandcamp stranicu (https://svemir.bandcamp.com/) ili mail adresu [email protected]

Na albumu eksluzivno možete, uz live izvedbe pjesama s njihova prva dva albuma, čuti i dvije sasvim nove stvari, pa ako ga želite, požurite s naručivanjem jer izdanje je limitirano na samo sto primjeraka.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh