Zrinka Posavec ima novi sing i spot ‘Sanjam kako putujem’

Talentirana etno pjevačica Zrinka Posavec prvi puta nastupa na Zagrebfestu s pjesmom ‘Sanjam kako putujem’.

Zrinka Posavec (Izvor: Youtube)
Zrinka Posavec (Izvor: Youtube)

Zrinka Posavec, glazbenica osebujnog i kristalnog vokala ove će se godine po prvi puta predstaviti na 64. Zagrebačkom festivalu svojom autorskom pjesmom „Sanjam kako putujem“. Pjesma je prošla u velikoj konkurenciji od 270 pjesama koje su pristigle na natječaj Zagrebfesta, te je na kraju ušla u uski izbor od 22 skladbe koje će biti izvedene na 64. Zagrebfestu. Tekst i glazbu potpisuje Zrinka Posavec, producent pjesme je Zvjezdan Ružić, a izdavač pjesme je Mast produkcija.

Zrinka Posavec javnosti je poznata po specifičnim izvedbama etno glazbe, koje je zabilježila na izdanju svoga albuma „Pantomima“- Sevdah &Panonika u izdanju Mast produkcije. Album je dobio velike pohvale glazbene kritike. Nakon „Pantomime“, Zrinka Posavec upustila se u hrabri pothvat stvaranja vlastite glazbe, skladanja i pisanja stihova, te je time podigla ljestvicu vlastitog izričaja, pokazavši nove razine kreativnosti. Prva autorska pjesma kojom se predstavila kao autorica glazbe bila je pjesma „Zaljubi se u mene“, izvedena na ovogodišnjem Chansonfestu.

“Pjesma govori o meni koja sanja o ljubavi, kvalitetnom partnerstvu i uzbudljivom putovanju kroz život u dvoje, ali ponekad je toliko strah velik da samo stanem i zanijemim… vjerujem da to nije samo slučaj kod mene, svi se mi ponekad uplašimo velikih stvari”, izjavljuje tim povodom Zrinka.

Za pjesmu „Sanjam kako putujem“ snimljen je i video spot kojeg je režirao Goran Kovačić, a u spotu se pojavljuje glumac Andrej Dojkić.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X