Zrinka Posavec ima novi sing i spot ‘Sanjam kako putujem’

Talentirana etno pjevačica Zrinka Posavec prvi puta nastupa na Zagrebfestu s pjesmom ‘Sanjam kako putujem’.

Zrinka Posavec (Izvor: Youtube)
Zrinka Posavec (Izvor: Youtube)

Zrinka Posavec, glazbenica osebujnog i kristalnog vokala ove će se godine po prvi puta predstaviti na 64. Zagrebačkom festivalu svojom autorskom pjesmom „Sanjam kako putujem“. Pjesma je prošla u velikoj konkurenciji od 270 pjesama koje su pristigle na natječaj Zagrebfesta, te je na kraju ušla u uski izbor od 22 skladbe koje će biti izvedene na 64. Zagrebfestu. Tekst i glazbu potpisuje Zrinka Posavec, producent pjesme je Zvjezdan Ružić, a izdavač pjesme je Mast produkcija.

Zrinka Posavec javnosti je poznata po specifičnim izvedbama etno glazbe, koje je zabilježila na izdanju svoga albuma „Pantomima“- Sevdah &Panonika u izdanju Mast produkcije. Album je dobio velike pohvale glazbene kritike. Nakon „Pantomime“, Zrinka Posavec upustila se u hrabri pothvat stvaranja vlastite glazbe, skladanja i pisanja stihova, te je time podigla ljestvicu vlastitog izričaja, pokazavši nove razine kreativnosti. Prva autorska pjesma kojom se predstavila kao autorica glazbe bila je pjesma „Zaljubi se u mene“, izvedena na ovogodišnjem Chansonfestu.

“Pjesma govori o meni koja sanja o ljubavi, kvalitetnom partnerstvu i uzbudljivom putovanju kroz život u dvoje, ali ponekad je toliko strah velik da samo stanem i zanijemim… vjerujem da to nije samo slučaj kod mene, svi se mi ponekad uplašimo velikih stvari”, izjavljuje tim povodom Zrinka.

Za pjesmu „Sanjam kako putujem“ snimljen je i video spot kojeg je režirao Goran Kovačić, a u spotu se pojavljuje glumac Andrej Dojkić.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X