Zrinka Posavec singlom ‘Za tebe’ najavljuje svoj drugi album

Zrinka Posavec, osebujna umjetnica kristalnog glasa pjesmom ‘Za tebe’ najavljuje izlazak svog drugog albuma etno glazbe pod nazivom ‘Gradovi i sela’.

  • 4
    Shares
Zrinka Posavec ‘Gradovi i sela’

Nakon zapaženog albuma prvijenca „Pantomima- Sevdah i Panonika” u izdanju Mast produkcije, nakon dvije godine izlazi Zrinkin drugi album etno glazbe. Na albumu su snimljene pjesme iz cijele Hrvatske i regije, a snimljene su i dvije autorske pjesme Zrinke Posavec koje su pisane u duhu etno glazbe. ž

Upravo jedna od njih, pjesma „Za tebe” predstavlja izlazak novog albuma. Album „Gradovi i sela” rađen je u suradnji iznimnih glazbenika; Kristine Bjelopavlović Cesar na klaviru, Marija Igreca na gitari, Gorana Delača na kontrabasu, Borne Šercara na bubnjevima i udarljakma i Šimuna Matišića na vibrafonu. Ova izvrsna ekipa predvođena Zrinkom Posavec nadahnuta novim zvukom, bojama i netipičnim instrumentima za ovaj stil glazbe, narodnim pjesmama je podarila novo, suvremeno ruho.

Spot pjesme „Za tebe” djelo je ekipe Zrinka Posavec, Damjana Nenadića i Sandre Bastašić, a u spotu sudjeluju prijatelji Zrinke Posavec.

  • 4
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X