Zucchero i Oliver posebni gosti 2Cellos na zagrebačkom Tomislavcu

Talijanska zvijezda Zucchero i Oliver Dragojević, bit će posebni glazbeni gosti na velikom spektaklu 2Cellos na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava, u subotu, 2. srpnja.

Zucchero
Zucchero

Od svih glazbenih gostiju s kojima su Luka i Stjepan surađivali tijekom posljednjih pet godina, nije bilo jednostavno odabrati goste. Ipak, odlučili su se za Zucchera s kojim su snimili pjesmu “Il Libro Dell´ Amore (The Book of Love)”, objavljenu na albumu “In2ition” (2012.) koji je u Hrvatskoj prodan u zlatnoj nakladi.

“Sa Zuccherom smo snimali pjesmu za album u studiju u Rimu. Ovo je sjajna prilika da se ponovno vidimo i napokon nastupimo zajedno na pozornici. Još kada uz sve što smo pripremili zasviramo s Oliverom, bit će to još jedna noć za pamćenje”, rekao je Stjepan Hauser koji je s Oliverom Dragojevićem objavio album “Noć nek´ tiho svira” i održao niz koncerata.

A što su glazbene zvijezde pripremile za ovaj ekskluzivni slavljenički koncert povodom pete obljetnice karijere 2Cellos, provjerite u subotu na Tomislavcu. Ulaz je slobodan.

2Cellos će koncert početi klasičnim izvedbama u 21:30 sati, nakon čega slijedi pravi show koji prati i raskošna produkcija. Produkciju je već imalo priliku vidjeti 12000 obožavatelja u Areni u Veroni početkom svibnja, a u subotu će je će prvi puta predstaviti publici u Zagrebu.

Ovo je prvi veliki koncert 2Cellos u Zagrebu nakon četiri godine. Bit će to savršena prilika da uživate u njihovim energičnim izvedbama jer se sljedeći veliki koncert očekuje tek nakon objave četvrtog studijskog albuma.

Koncert na Tomislavcu će biti ujedno i zadnji nastup 2Cellos na aktualnoj svjetskoj turneji. Poklanjaju ga 2Cellos, Grad Zagreb i Zagrebačka Filharmonija, a održat će se u sklopu novog open-air festivala Zagreb Classic.

Zagreb Classic je dio Zagrebačkog kulturnog ljeta (ZgKUL) koji i ove godine od lipnja do rujna nudi bezbroj nezaboravnih kulturnih događaja na dar svim Zagrepčanima i gostima našega grada. ZgKUL otvara najljepše otvorene i zatvorene pozornice grada Zagreba, koje će tijekom ljeta zauzeti brojni umjetnici – njih više od dvije tisuće.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X