Podijelili smo ulaznice za XOXO spektakl Elementala u Tvornici kulture

Bend Elemental u 2018. godini slavi 20 godina postojanja, a za svoje je poklonike pripremio niz iznenađenja koje će im kroz godinu predstaviti. Vrhunac slavlja dogodit će se 14. i 15. prosinca u Tvornici Kulture, a dvodnevni spektakl ‘XOXO’ grupa je zamislila u netipičnoj izvedbi. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice za petak.

Elemental (foto: promo)

Na prvi dan, pod imenom “Naš koncert”, Elemental će pripremiti listu pjesama kojom žele zaokružiti svoju dugogodišnju karijeru, dok će za drugi dan, za nastup nazvan “Vaš koncert” publika biti ta koja slaže listu pjesama koje su obilježile njihovih dva desetljeća s bendom.

Od 1998. do danas Elemental je objavio 7 albuma, a posljednji od njih, dvostruko izdanje “Tijelo” bend izdaje za svoju vlastitu diskografsku kuću 383 Records. U 20 godina stvorili su više od 120 pjesama, od čega njih 32 čine službeni singlovi, uključujući i najbolju pjesmu 2016. – “Goli i bosi”. Iste godine grupa je odsvirala najveći samostalni koncert u rasprodanoj maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova, te nastupila pred najvebrojnijom publikom od 40.000 ljudi u Beogradu. Za vrhunac slavljeničke godine Elemental se vraća u naš najveći klub, na dvije posebne večeri u kojima će podjeliti svoj prebogati katalog s brojnim fanovima.

Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice za petak 14. prosinca. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove dvodnevni spektakl grupe Elemental u Tvornici? glasi: XOXO. Po dvije ulaznice su dobili Lucija Lujanac i Milan Josić. Ulaznice treba podići prije koncerta na ulazu u Tvornicu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X