Podijelili smo ulaznice za XOXO spektakl Elementala u Tvornici kulture

Bend Elemental u 2018. godini slavi 20 godina postojanja, a za svoje je poklonike pripremio niz iznenađenja koje će im kroz godinu predstaviti. Vrhunac slavlja dogodit će se 14. i 15. prosinca u Tvornici Kulture, a dvodnevni spektakl ‘XOXO’ grupa je zamislila u netipičnoj izvedbi. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice za petak.

  • 4
    Shares
Elemental (foto: promo)

Na prvi dan, pod imenom “Naš koncert”, Elemental će pripremiti listu pjesama kojom žele zaokružiti svoju dugogodišnju karijeru, dok će za drugi dan, za nastup nazvan “Vaš koncert” publika biti ta koja slaže listu pjesama koje su obilježile njihovih dva desetljeća s bendom.

Od 1998. do danas Elemental je objavio 7 albuma, a posljednji od njih, dvostruko izdanje “Tijelo” bend izdaje za svoju vlastitu diskografsku kuću 383 Records. U 20 godina stvorili su više od 120 pjesama, od čega njih 32 čine službeni singlovi, uključujući i najbolju pjesmu 2016. – “Goli i bosi”. Iste godine grupa je odsvirala najveći samostalni koncert u rasprodanoj maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova, te nastupila pred najvebrojnijom publikom od 40.000 ljudi u Beogradu. Za vrhunac slavljeničke godine Elemental se vraća u naš najveći klub, na dvije posebne večeri u kojima će podjeliti svoj prebogati katalog s brojnim fanovima.

Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice za petak 14. prosinca. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove dvodnevni spektakl grupe Elemental u Tvornici? glasi: XOXO. Po dvije ulaznice su dobili Lucija Lujanac i Milan Josić. Ulaznice treba podići prije koncerta na ulazu u Tvornicu.

  • 4
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh