Misteriozni Whisper Scream u novom singlu objašnjava život u loopu

Pjesma govori o svakodnevnici pojedinca te na neozbiljan način progovara o ozbiljnom problemu.

Whisper Scream (foto: Promo)

Whisper Scream novi je izvođač na glazbenoj sceni koji, kako mu ime govori, vrlo tiho priča o važnim temama o kojima bi se trebalo derati.

U prvom singlu “Lako je tako” Whisper Screamu se pridružio i jedan od najpoznatijih hrvatskih frontmena Mile Kekin. Došao je red i na drugi singl “Loop”. U singlu WS nažalost govori o svakodnevnici pojedinca te na neozbiljan način progovara o ozbiljnom problemu. Whisper Scream je autor glazbe i teksta te producent singla.

“Spot je svoje uzore tražio u Brechtu, Von Trieru i “black box” teatru, a je li ih našao nije nam poznato”, rekao je Mudri Brk. Scenarij i scenografiju potpisuju Whisper Scream, Glumac i Mudri Brk, a režiju, kameru i montažu Dinko Čvorić – Doringo.

Whisper Scream nema fizički oblik i identitet, riječ je o fluidnom strujanju glazbe i svijesti. Iako iza projekta stoji poznati glazbenik i producent, a u pjesmama mu se pridružuju brojni drugi glazbenici, izbjegavajući javni identitet, fokusira slušatelja na samu glazbu, što je u konačnici cilj svakog glazbenika.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X