‘3 Body Problem’ obnovljen za dodatne epizode i završetak serije

Hvaljeni znanstveno-fantastični ep dobio je zeleno svjetlo za još epizoda, a streamer se obvezao dovršiti seriju, dok su showrunneri David Benioff i Dan Weiss obnovili cjelokupni ugovor.

‘3 Body Problem’ (foto: Netflix)

Netflix će vratiti, pa čak i zaključiti, “3 Body Problem”. Streamer ima zeleno svjetlo za dodatne epizode koje će na kraju završiti hvaljeni znanstveno-fantastični ep Davida Benioffa, Dana Weissa i Alexandera Wooa, javlja The Hollywood Reporter.

“Oduševljeni smo što možemo ispričati ovu priču do njenog epskog završetka”, rekli su tvorci serije u izjavi. “Otkako smo pročitali posljednju stranicu veličanstvene trilogije Cixina Liua, nadali smo se da ćemo uspjeti dovesti publiku na kraj svemira.” Međutim, još nema riječi koliko će sezona ili epizoda narudžba uključivati. Tvorci su se nadali da će dobiti ukupno četiri sezone za adaptaciju svih knjiga iz Liuove trilogije.

Osim toga, kreatori “Igre prijestolja” Benioff i Weiss obnovili su svoj cjelokupni ugovor sa streamerom za pisanje, produkciju i režiju novih serija i filmova. Osim nastavka “3 Body Problem”, trenutno rade na nedavno najavljenoj seriji “Death by Lightning”. Njihov izvorni ukupni ugovor iz 2019. iznosio je najmanje 200 milijuna dolara.

Odluka slijedi nakon pomalo napetog razdoblja nakon premijere debitantske sezone skupocjene drame u svibnju. Nakon donekle skromnog prvog tjedna, serija je pokazala da ima potencijal, bila je na vrhu Netflixove TV ljestvice tri tjedna i provela sedam tjedana u Netflixovom globalnom Top 10. Premda su u početku kritike bile podijeljene, ocjene kritike i publike na Rotten Tomatoes postupno su rasle na 80, odnosno 78 posto.

Serija se smatra jednom od najskupljih u Netflixovoj povijesti, s cijenom od preko 20 milijuna dolara po epizodi, što ne uključuje troškove stjecanja TV prava na romane Liu Cixina i kasniji marketing. Producenti su rekli da pripremaju drugu sezonu kao da je obnova potvrđena, u nadi da će krenuti s radom čim dobiju zeleno svjetlo.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X