Organizator puk’o, ovako najavljuje Baby Lasagnu kao headlinera festivala: AAAAAAAA aaaaaaaaaa…!

Shvaćamo da je Lazanjomanija u tijeku, ali neke je prilično poteplo.

Baby Lasagna (Foto: Promo)

Ne događa se često, u biti ne događa se nikad, da u “subjectu” poruke dobijete jedno 20-30, što velikih, što malih, slova “a” kad je u pitanju najava nekog koncertnog ili festivalskog događaja, jer bi se pobojali za zdravlje onoga tko šalje.

Ali, uvijek ima neki “ali”, tako da i ovaj put opraštamo ushićenje organizatora obzirom da je u pitanju Baby Lasagna koji je proteklog tjedna u jednom danu rasprodao tri koncerta na zagrebačkoj Šalati i postao “humanitarni heroj” odrekavši se 50 tisuća eura, koje mu je namijenila Vlada RH za 2. mjesto na Eurosongu, u korist zdravstvenih ustanova, što je podvig koji nikad ne vidjesmo od, recimo, naših vrlih nogometaša kad ih slične nagrade snađu pored milijunskih ugovora za koje općenito trče po europskim klubovima.

Anyway, da skratimo, Baby Lasagna je headliner ovogodišnjeg umaškog Sea Star Festivala, koji je po svoj prilici već sad rasprodan. A priča je lijepa, jer eto baš je taj Baby Lasagna jedne godine na tom festivalu bio zadužen da mota kablove – doslovce.

Na kraju godine ćemo valjda izmisliti nagradu za najluđu koncertnu najavu

Eto i priče i ostalih detalja:

“Legenda kaže da je 2017. na prvom Sea Star festivalu Baby Lasagna bio stage hands grupi The Prodigy. Britanski electro punk velikani snažno su zakucali glavnu pozornicu tada tek pokrenutog umaškog festivala i vjerojatno nitko od prisutnih nije pomislio da će i dečko koji pomaže nositi opremu jednog dana biti headliner tog istog događaja.

I svega 7 godina kasnije, na nekoliko lokacija oko Umaga, snimio je ovaj video:

Ima puno simbolike i sličnosti u nivou emocija i uzbuđenja između Prodigyja i Baby Lasagne. Prošlog su svibnja Liam i društvo stigli u Umag u sklopu najtraženije svjetske turneje. Ovog se svibnja Baby Lasagna vraća u svoj Umag kao najtraženije ime regije i apsolutni šampion eurovizijske publike.

I dobio je ulogu koju je svojom glazbom i pozitivnom energijom apsolutno zaslužio. Jedan je od headlinera festivala, u najvažnijem slotu subotnjeg programa, a Sea Star ima čast da publici iz Europe i svijeta na svojoj glavnoj pozornici donese njegov prvi koncert nakon povijesnog Eurovizijskog uspjeha.”

Sea Star se ove godine održava od 23. do 26. svibnja, a ulaznice su vjerojatno već planule dok ste ovo pročitali. Pa se pridružite organizatoru i s vašim: “AAAAAAAA aaaaaaaaaa…!”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X