3 Suns of Aberran vraćaju se na scenu singlom ‘Vertigo’

Nakon petogodišnje pauze.

3 Suns of Aberran (foto: Mirna Štambuk)

Nakon petogodišnje pauze, rock sastav 3 Suns of Aberran objavio je novi singl pod nazivom “Vertigo” kojim najavljuju povratak na glazbenu scenu.

Ovaj sastav krenuo je s radom 2014. godine u Varaždinu, a osnovali su ga skupina tadašnjih srednjoškolaca; Leo Amidžić (bubnjevi), Arian Peharda (gitara), Leo Pešut (gitara) i Jura Ruža (vokal). Sastav je bio aktivan na lokalnoj sceni do 2017. godine kada izdaje svoj prvi EP John Doe, koji je svoju promociju doživio na varaždinskoj sceni Rogoz, zagrebačkom Vintage Industrial Baru i Glazbenoj kući u Zagrebu. Iste godine dijelili su pozornicu s poznatijim imenima sa glazbene scene, kao što su M.O.R.T. i 1000 Mods.

Zbog odlazaka na fakultet i fizičke udaljenosti, momci u tom razdoblju prestaju nastupati uživo, no 2019. objavljuju dvostruki singl Beholder/Vulture. Krajem 2023. godine ponovno se okupljaju u Zagrebu i započinju rad na novom materijalu, a na mjesto bubnjara uskače Hrvoje Dizdar.

Singl “Vertigo” objavljen je 19. travnja, a njime najavljuju izradu novog albuma i skorašnje nastupe u Zagrebu, o kojima će slušatelje uskoro obavijestiti putem društvenih mreža.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X