33. Dani piva Karlovac otkrili raspored izvođača po danima

Tradicionalni 33. Dani piva Karlovac održat će se od 30. kolovoza do 3. rujna na nekoliko novih lokacija koje cijeli Karlovac pretvaraju u festivalsku zonu. Pivo, gastronomija, kampiranje, raznovrstan glazbeni izričaj te dobra zabava osnovne su smjernice novog koncepta koji grad na četiri rijeke upisuje na „glazbenu festivalsku kartu” Hrvatske. Do početka Dana piva odbrojavamo još nešto manje od mjesec dana, a u nastavku donosimo raspored izvođača po danima kako bi na vrijeme stigli isplanirati provod koji će se pamtiti.

Vojko V na 33. Dani piva u Karlovcu

Otvorenje Dana piva  30. kolovoza započet će programom na glavnoj pozornici na Šetalištu dr. Franje Tuđmana koje će zagrijati bend Rezerve nakon kojih slijedi službeno predstavljanje programa te veličanstveni glazbeni vatromet. Prljavo kazalište glavne su glazbene zvijezde prvog dana festivala, dok je Foginovo kupalište rezervirano za Tram 11 i DJ program. Na lokaciji ŠRC-a Korana održava se Obrtnički sajam koji tijekom svih pet festivalskih dana uz prezentacije za posjetitelje priprema i brojne edukativne sadržaje, radionice, revije a sve će biti popraćeno i prigodnim glazbenim programom. Košarkaško igralište Šanac ugošćuje A La Carte (tribute to rock) band. Na stageu kina Edison nastupit će izvođači La Kaku & Hudi, Yakka, Joe2Shine i Matroda.

U subotu, 31. kolovoza, dobra zabava za sve Karlovčane i njihove posjetitelje kreće već od podneva. Posjetitelji će uživo moći uživati u oslikavanju bicikala, a kako spojiti tradiciju i modernu umjetnost pokazat će ekipa mladih kreativaca Graffiti na Gradele. I ljubitelji gastronomije konačno će doći na svoje u kulinarskom showu čiji će domaćim biti poznati hrvatski gastronomad, Rene Bakalović. Za sve ljubitelje popularnih mozgalica, organiziran je i Open Air Pub kviz. Glazbeni program na glavnoj pozornici rezerviran je za Mašinka i M.O.R.T, Nenu Belana & Fiumense te Psihomodo Pop. Na Foginovom kupalištu nastupaju Buntai, High5 i Vojko V dok je pozornica kina Edison namijenjena elektronskoj glazbi koju predvode LED Kolektiv, Petar Dundov i Lawrence Klein.

Prvi dan rujna okupit će poznata imena alternativne glazbene scene koji predvode program glavne pozornice, a među njima ističu se Jonathan, Kojoti, pipschips&videoclips, Jura Stublić & FilmEdo Maajka i Elementalnastupaju na Foginovom kupalištu dok je košarkaško igralište Šanac namijenjeno tribute bandovima A La Carte (tribute to rock) i Jeremy’s Alive (Peal Jam tribute).

Predzadnjeg dana festivala, 2. rujna, na scenu dolaze Svemirko i kawasaki3pdok je finale 33. Dana piva Karlovac u utorak, 3. rujna, rezervirano za bend Porto Morto kojeg publika i kritika nazivaju „the next big thing” na hrvatskoj glazbenoj sceni te miljenike publike Urban & 4. Ulaz na sve koncerte je besplatan.

Organizator ovogodišnjih Dana piva je Grad Karlovac. HEINEKEN Hrvatska sa svojim brendom Karlovačko generalni je sponzor Dana piva, a izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i trgovačko društvo Mladost d.o.o. Karlovac.

Više informacija o programu manifestacije te novostima u ponudi možete pronaći na službenoj internet stranici https://www.danipiva.net te na Facebook i Instagram profilima manifestacije.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X