Frenkie, Kontra i Indigo kao novi singl s albuma ‘Egzil’ predstavljaju pjesmu ‘Motaj kablove’

Uspješna FM Jam trojka Frenkie, Kontra i Indigo kao novi singl s hvaljenog albuma ‘Egzil’ predstavljaju pjesmu zarazne melodije i oštre bas linije – ‘Motaj kablove’.

Frenkie Kontra Indigo (Foto: Mario Ilić)

Pjesma „Motaj kablove“ također je snimljena za vrijeme njihovog studijskog boravka u Tokiju, za njenu produkciju zaslužan je sve zamjećeniji i hvaljeni mladi producent Indigo, dok se za mix pobrinuo Ryu Kawashima.

Za pjesmu je ranije predstavljen i prateći video, snimljen za vrijeme njihovog nastupa u Domu Mladih, u Sarajevu. Upravo su tim koncertom momci započeli regionalnu „Egzil“ koncertnu turneju, u sklopu koje su do sada nastupili i u Tuzli i Odžaku, dok će tijekom ožujka novi album uživo predstaviti 23. ožujka u Ljubljani te dan kasnije, 24. ožujka u Brčkom.

Album „Egzil“ svjetlo dana ugledao je u prosincu prošle godine i čak mjesec dana bio je na #1 najslušanijih albuma u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini na Google Play digitalnom glazbenom servisu. Prateći videospot najavnog singla „Đe Će Ko“, u međuvremenu je prešao milijun pregleda na njihovom YouTube/VEVO kanalu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X