Poslušajte novi album Davida Byrnea

David Byrne spreman je i službeno objaviti svoj prvi solo album ‘American Utopia’ nakon dugih 14 godina, a putem NPR-ovog streama možete ga poslušati još danas.

  • 21
    Shares
David Byrne (izvor: Wikipedia)

Bivši frontman Talking Headsa najavio je novi album početkom ove godine, a novo izdanje sadrži niz ostvarenih kolaboracija, između ostalih, i s Brian Enom, Jack Peñatom, Samphom, Onyx Collectiveom, Happom i londonskim kolektivom TTY.

U priopćenju za medije, Byrne je izjavio: “Pjesme su iskrene – naslov nije ironičan. Naslov se ne odnosi na specifičnu utopiju, već na naše čežnje, frustracije, težnje, strahove i nade u pogledu onoga što bi bilo moguće, što je još uvijek moguće.”

“American Utopia” možete poslušati u cijelosti putem sljedećeg NPR-ovog linka. Album će službeno biti objavljen 9. ožujka.

Byrne je u promociji albuma najavio i ogromnu seriju nastupa, postavljenu tako da funkcionira kao njegova najambicioznija turneja do sada. Na svjetsku turneju kreće već 3. ožujka, a u sklopu iste posjetit će i INmusic festival na zagrebačkom Jarunu koji ove godine traje od 25. do 27. lipnja.

  • 21
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X