Frenkie, Kontra i Indigo kao novi singl s albuma ‘Egzil’ predstavljaju pjesmu ‘Motaj kablove’

Uspješna FM Jam trojka Frenkie, Kontra i Indigo kao novi singl s hvaljenog albuma ‘Egzil’ predstavljaju pjesmu zarazne melodije i oštre bas linije – ‘Motaj kablove’.

  • 2
    Shares
Frenkie Kontra Indigo (Foto: Mario Ilić)

Pjesma „Motaj kablove“ također je snimljena za vrijeme njihovog studijskog boravka u Tokiju, za njenu produkciju zaslužan je sve zamjećeniji i hvaljeni mladi producent Indigo, dok se za mix pobrinuo Ryu Kawashima.

Za pjesmu je ranije predstavljen i prateći video, snimljen za vrijeme njihovog nastupa u Domu Mladih, u Sarajevu. Upravo su tim koncertom momci započeli regionalnu „Egzil“ koncertnu turneju, u sklopu koje su do sada nastupili i u Tuzli i Odžaku, dok će tijekom ožujka novi album uživo predstaviti 23. ožujka u Ljubljani te dan kasnije, 24. ožujka u Brčkom.

Album „Egzil“ svjetlo dana ugledao je u prosincu prošle godine i čak mjesec dana bio je na #1 najslušanijih albuma u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini na Google Play digitalnom glazbenom servisu. Prateći videospot najavnog singla „Đe Će Ko“, u međuvremenu je prešao milijun pregleda na njihovom YouTube/VEVO kanalu.

  • 2
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X