Elementalu se na rođendanskom koncertu pridružuje i bivši član MC Ink

Grupa Elemental 16. studenog će u zagrebačkoj Tvornici Kulture proslaviti svoj 15. rođendan i promovirati novi album ‘U redu je’, a sve to u sklopu turneje koju su započeli prošli tjedan koncertima u Splitu i slovenskom Črnomlju. Pripreme za zagrebački ‘šlag na torti’ u punom su jeku, a s grupom će nastupiti i jedan od njenih osnivača MC Ink.

MC Ink

Najnovija je vijest da će se na koncertu u Tvornici Elemental okupiti u staroj, prvobitnoj postavi – nakon čak deset godina Remi i Shotu na pozornici pridružit će se MC Ink (Gordan Radočaj) s kojim je Elemental snimio prva dva albuma. Jake old school snage podržat će i DJ Oli do Boli s kojim je Elemental u svojoj nekadašnjoj postavi nastupao od 1998. do 2002. godine. Ovo je fenomenalna vijest za sve koji su pratili Elemental od samih početaka, a za nove fanove benda, ovo će biti sjajna prilika da vide kako je bend nekada zvučao. Ink će se Remi i Shotu pridružiti u “old school” bloku i izvesti neke od najupečatljivijih pjesama koje su drmale zagrebačkom hip-hop scenom u njezinom začetku.

Gordan Radočaj (MC Ink) zagrebački je reper i jedan od osnivača prvotne postave Elementala, s kojima je snimio prva dva albuma – “Moj, njegov i njen svijet” (2000.) i “Tempo Velegrada – Demiurg” (2002.). I dalje je aktivan na rap sceni, a pod imenom Inkognito Popara djeluje kao solo izvođač, ali i u bendu “Doppler Efekt” i kolektivu Sinestet.

Elemental (Foto: Maja Bota)

Osim vijesti o povratku Inka na pozornicu s Remi i Shotom, u Velikom pogonu Tvornice Elementalu će se tijekom cjelovečernjeg showa pridružiti ženski zbor Pičvajz, plesači Atomic Dance Factoryja, DJ-i Denna M., Basta i Freez, ali i gudački kvartet. Za vizualni show zadužen je kreativni dvojac Vawa.

Ulaznice za zagrebački koncert Elementala kupite u pretprodaji po 50 kn, a na dan koncerta po cijeni od 70 kuna.  Pretprodajna mjesta Tvornice Kulture provjerite na www.tvornicakulture.com. Početak u 21:00 sati.

Tijekom sljedeća dva mjeseca bend će svirati u sljedećim gradovima: 1.11. Split, 2.11. Črnomelj (Slovenija), 16.11. Zagreb, 22.11. Beograd (Srbija), 29.11. Skopje (Makedonija), 30.11. Niš (Srbija), 6.12. Tuzla (BiH), 7.12. Novi Sad (Srbija), 13.12. Rijeka, 14.12. Pančevo (Srbija)… Za više detalja oko koncerata i potpuni raspored koncerata, posjetite www.elemental.hr.

Saznajte više:

Intervju – Elemental: EU je dobra ideja, fino miriši, al’ je malo bljutava iznutra

Recenzija: Elemental ‘U redu je’ – reset and rewind

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X