Elementalu se na rođendanskom koncertu pridružuje i bivši član MC Ink

Grupa Elemental 16. studenog će u zagrebačkoj Tvornici Kulture proslaviti svoj 15. rođendan i promovirati novi album ‘U redu je’, a sve to u sklopu turneje koju su započeli prošli tjedan koncertima u Splitu i slovenskom Črnomlju. Pripreme za zagrebački ‘šlag na torti’ u punom su jeku, a s grupom će nastupiti i jedan od njenih osnivača MC Ink.

MC Ink

Najnovija je vijest da će se na koncertu u Tvornici Elemental okupiti u staroj, prvobitnoj postavi – nakon čak deset godina Remi i Shotu na pozornici pridružit će se MC Ink (Gordan Radočaj) s kojim je Elemental snimio prva dva albuma. Jake old school snage podržat će i DJ Oli do Boli s kojim je Elemental u svojoj nekadašnjoj postavi nastupao od 1998. do 2002. godine. Ovo je fenomenalna vijest za sve koji su pratili Elemental od samih početaka, a za nove fanove benda, ovo će biti sjajna prilika da vide kako je bend nekada zvučao. Ink će se Remi i Shotu pridružiti u “old school” bloku i izvesti neke od najupečatljivijih pjesama koje su drmale zagrebačkom hip-hop scenom u njezinom začetku.

Gordan Radočaj (MC Ink) zagrebački je reper i jedan od osnivača prvotne postave Elementala, s kojima je snimio prva dva albuma – “Moj, njegov i njen svijet” (2000.) i “Tempo Velegrada – Demiurg” (2002.). I dalje je aktivan na rap sceni, a pod imenom Inkognito Popara djeluje kao solo izvođač, ali i u bendu “Doppler Efekt” i kolektivu Sinestet.

Elemental (Foto: Maja Bota)

Osim vijesti o povratku Inka na pozornicu s Remi i Shotom, u Velikom pogonu Tvornice Elementalu će se tijekom cjelovečernjeg showa pridružiti ženski zbor Pičvajz, plesači Atomic Dance Factoryja, DJ-i Denna M., Basta i Freez, ali i gudački kvartet. Za vizualni show zadužen je kreativni dvojac Vawa.

Ulaznice za zagrebački koncert Elementala kupite u pretprodaji po 50 kn, a na dan koncerta po cijeni od 70 kuna.  Pretprodajna mjesta Tvornice Kulture provjerite na www.tvornicakulture.com. Početak u 21:00 sati.

Tijekom sljedeća dva mjeseca bend će svirati u sljedećim gradovima: 1.11. Split, 2.11. Črnomelj (Slovenija), 16.11. Zagreb, 22.11. Beograd (Srbija), 29.11. Skopje (Makedonija), 30.11. Niš (Srbija), 6.12. Tuzla (BiH), 7.12. Novi Sad (Srbija), 13.12. Rijeka, 14.12. Pančevo (Srbija)… Za više detalja oko koncerata i potpuni raspored koncerata, posjetite www.elemental.hr.

Saznajte više:

Intervju – Elemental: EU je dobra ideja, fino miriši, al’ je malo bljutava iznutra

Recenzija: Elemental ‘U redu je’ – reset and rewind

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X