AC/DC se vratio na društvene mreže uoči 40. godišnjice od objave albuma ‘Highway To Hell’

Album ‘Highway To Hell’ objavljen je 27. srpnja 1979. godine i ujedno je bio posljedni album na kojem je pjevao pokojni Bon Scott.

Objava na službenim društvenim mrežama AC/DC uoči 40. rođendana albuma ‘Highway To Hell’

Facebook grupe AC/DC nije bio aktivan od 18. studenog 2017. godine kada je preminuo gitarist Malcom Young, da bi društvene mreže australskih rock ikona proradile u utorak 16. srpnja kad je objavljen vizual koji upućuje na obilježavanje uistinu važnog datuma za AC/DC.

Objava upućuje da će se 40. godišnjica objave tog albuma slaviti cijeli mjesec, odnosno kolovoz, što je odmah pokrenulo niz nagađanja među obožavateljima o tome što će se dogoditi.

Spekulira se da će AC/DC možda objaviti novi album, obzirom da je dugogodišnji inženjer zvuka Mike Fraser potvrdio da se bend vratio u studio i da ‘radi na nečemu’, kao što je i u travnju potvrđeno da se pjevač Brian Johnson oporavio od problema sa sluhom i da se vraća u redove grupe. Posljednji studijski album “Rock Or Bust” bio je objavljen 2014. godine.

Neki od navoda idu u smjeru da će na 40. godišnjicu biti objavljeno bogato reizdanje albuma “Highway To Hell”, vjerojatno s nekim bonus materijalima, a neki pak da će grupa krenuti na ekskluzivnu jednomjesečnu turneju na kojoj će izvoditi sve pjesme s tog albuma.

Kako god bilo, AC/DC i s objavom jedne jedine fotografije uzburkaju duhove u cijelom svijetu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X