AC/DC se vratio na društvene mreže uoči 40. godišnjice od objave albuma ‘Highway To Hell’

Album ‘Highway To Hell’ objavljen je 27. srpnja 1979. godine i ujedno je bio posljedni album na kojem je pjevao pokojni Bon Scott.

Objava na službenim društvenim mrežama AC/DC uoči 40. rođendana albuma ‘Highway To Hell’

Facebook grupe AC/DC nije bio aktivan od 18. studenog 2017. godine kada je preminuo gitarist Malcom Young, da bi društvene mreže australskih rock ikona proradile u utorak 16. srpnja kad je objavljen vizual koji upućuje na obilježavanje uistinu važnog datuma za AC/DC.

Objava upućuje da će se 40. godišnjica objave tog albuma slaviti cijeli mjesec, odnosno kolovoz, što je odmah pokrenulo niz nagađanja među obožavateljima o tome što će se dogoditi.

Spekulira se da će AC/DC možda objaviti novi album, obzirom da je dugogodišnji inženjer zvuka Mike Fraser potvrdio da se bend vratio u studio i da ‘radi na nečemu’, kao što je i u travnju potvrđeno da se pjevač Brian Johnson oporavio od problema sa sluhom i da se vraća u redove grupe. Posljednji studijski album “Rock Or Bust” bio je objavljen 2014. godine.

Neki od navoda idu u smjeru da će na 40. godišnjicu biti objavljeno bogato reizdanje albuma “Highway To Hell”, vjerojatno s nekim bonus materijalima, a neki pak da će grupa krenuti na ekskluzivnu jednomjesečnu turneju na kojoj će izvoditi sve pjesme s tog albuma.

Kako god bilo, AC/DC i s objavom jedne jedine fotografije uzburkaju duhove u cijelom svijetu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X