Ad-Rock iz Beastie Boysa dizajnirao tenisice za dobrotvorne svrhe

Adam Horovitz se u ovoj akciji udružio s kompanijom Keep iz Los Angelesa, a sav prihod od prodaje ove obuće odlazi američkoj neprofitnoj organizaciji Planned Parenthood.

Adam Horovitz (Foto: Wikipedia)
Adam Horovitz (Foto: Wikipedia)

Ad-Rock dizajnirao je brand tenisica imena “Keep x Ad-Rock midtop” koje se već sada mogu naručiti. Obuća je vodootporna i sačinjena pretežno od silikonskog najlona, bez kožnih dodataka budući da je kompanija Keep veganski orijentirana. Keep je dosad već udružio snage s poznatim glazbenicima, poput Bon Iver i Animal Collective.

Keep x Ad-Rock midtop
Keep x Ad-Rock midtop

Ad-Rock se ovime pridružio rastućoj listi umjetnika koji su se nakon izbora Trumpa za predsjednika odlučili upustiti u dobrotvorni rad. Tom je prilikom Horovitz izjavio sljedeće: “Zima je hladna i nisam mogao pronaći toplu tenisicu u kojoj bi ju proveo. S obzirom na rezultat predsjedničkih izbora, postat će još puno hladnije prije nego ponovo dođe ljetno sunce. Stoga sam se udružio s Unom Kim, osnivačicom Keepa, ne samo zato što želim tople tenisice, već i zato što podržavam male poduzetnike. Podržavam žene u biznisu, podržavam i Amerikance azijskog podrijetla. Prihod od prodaje ove obuće bit će doniran organizaciji Planned Parenthood jer također podržavam i žensko pravo na izbor i mislim da žene ne smiju biti kažnjavane zbog odluke o tome kako će živjeti vlastiti život i što će raditi sa svojim tijelom. A ako podržavate moderan stil, i vi možete biti dio onoga što rade ljudi iz Keepa.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X