Ad-Rock iz Beastie Boysa dizajnirao tenisice za dobrotvorne svrhe

Adam Horovitz se u ovoj akciji udružio s kompanijom Keep iz Los Angelesa, a sav prihod od prodaje ove obuće odlazi američkoj neprofitnoj organizaciji Planned Parenthood.

Adam Horovitz (Foto: Wikipedia)
Adam Horovitz (Foto: Wikipedia)

Ad-Rock dizajnirao je brand tenisica imena “Keep x Ad-Rock midtop” koje se već sada mogu naručiti. Obuća je vodootporna i sačinjena pretežno od silikonskog najlona, bez kožnih dodataka budući da je kompanija Keep veganski orijentirana. Keep je dosad već udružio snage s poznatim glazbenicima, poput Bon Iver i Animal Collective.

Keep x Ad-Rock midtop
Keep x Ad-Rock midtop

Ad-Rock se ovime pridružio rastućoj listi umjetnika koji su se nakon izbora Trumpa za predsjednika odlučili upustiti u dobrotvorni rad. Tom je prilikom Horovitz izjavio sljedeće: “Zima je hladna i nisam mogao pronaći toplu tenisicu u kojoj bi ju proveo. S obzirom na rezultat predsjedničkih izbora, postat će još puno hladnije prije nego ponovo dođe ljetno sunce. Stoga sam se udružio s Unom Kim, osnivačicom Keepa, ne samo zato što želim tople tenisice, već i zato što podržavam male poduzetnike. Podržavam žene u biznisu, podržavam i Amerikance azijskog podrijetla. Prihod od prodaje ove obuće bit će doniran organizaciji Planned Parenthood jer također podržavam i žensko pravo na izbor i mislim da žene ne smiju biti kažnjavane zbog odluke o tome kako će živjeti vlastiti život i što će raditi sa svojim tijelom. A ako podržavate moderan stil, i vi možete biti dio onoga što rade ljudi iz Keepa.”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X