Podijelili smo ulaznice za koncert YU Grupe u Vintage Industrial Baru

U četvrtak 1. prosinca Vintage Industrial Bar priprema prvu poslasticu za ljubitelje jugoslavenskog rock ‘n’ rolla. Legendarna YU grupa nakon nešto manje od dvije godine ponovno će stati na pozornicu tog zagrebačkog rock kluba. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

YU Grupa
YU Grupa

YU Grupa smatra se najdugovječnijim rock bendom iz Srbije. Pripisuje im se titula pionira kombiniranja rock glazbe s tradicionalnim balkanskim elementima.

Osnovani su danas već davne 1970., a cijela im je ova godina prošla u proslavi velikog jubileja u sklopu kojeg su odsvirali niz slavljeničkih koncerata diljem bivše Jugoslavije pod sloganom “45 godina čistog rock ‘n’ rolla”.

Osim proslave 45. rođendana, YU Grupa je u travnju ove godine u suradnji s PGP RTS-om objavila album naslovljen “Evo stojim tu”. S tog novog, punokrvnog hard/rock blues albuma izbačena su tri singla i prateća im video spota “Panika”, “Ko” i “A banki je 7″.

Trenutnu postavu YU Grupa čine Dragi Jelić, Žika Jelić, Petar Jelić i Slobodan Jurišić.

Cijena ulaznica za koncert YU Grupe 1.12. u Vintageu iznosi 70 kn u pretprodaji dok će na dan koncerta njena cijena biti 90 kn. Ulaznice u pretprodaji mogu se nabaviti u Vintage Industrial Baru i Kavezu (Savska 160) te u Dirty Old shopu (Tratinska 18).

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Koje godine je osnovana YU Grupa? glasi: 1970. godine. Po dvije ulaznice dobili su: Olivera Radović i Andrej Gašparović. Ulaznice dobitnike čekaju na ulazu prije koncerta.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X