Adam Driver i Tom Waits pridružuju se Cate Blanchett u novom filmu Jima Jarmuscha

Očekuje se da će ‘Father Mother Sister Brother’ biti dovršen do kraja godine.

Adam Driver / Jim Jarmusch / Tom Waits (foto: Olivier Strecker / Dick Thomas Johnson / Anna Wittenberg / Wikipedia)

Adam Driver, Tom Waits, Mayim Balik i drugi pridružili su se Cate Blanchett u glumačkoj ekipi novog filma Jima Jarmuscha, “Father Mother Sister Brother”.

Prema Varietyju, film je nedavno završio produkciju u Parizu nakon prethodnih snimanja u Dublinu i New Jerseyu, a bit će dovršen kasnije ove godine. Film je triptih koji prati tri odvojene priče o roditeljima i njihovoj odrasloj djeci – jednu u Parizu, jednu u Dublinu i jednu na američkom sjeveroistoku.

Prema opisu filma, u pitanju je “komedija protkana nitima melankolije”, s “tihim, promatračkim studijama karaktera bez osuđivanja”. Jarmusch je nagovijestio da će film imati glazbenu komponentu, no nije poznato hoće li film sadržavati originalne pjesme ili ne. Osim Drivera, Waitsa i Balika, glumačkoj ekipi pridružili su se i Vicky Krieps, Charlotte Rampling, Indya Moore i Luka Sabbat.

Adam Driver prethodno je surađivao s Jimom Jarmuschom na redateljeva posljednja dva filma: meditativni “Paterson” iz 2016. i zombi komediji iz 2019. “The Dead Don’t Die”. Tom Waits, dugogodišnji Jarmuschev suradnik, također se pojavio u” The Dead Don’t Die”, kao i u prethodnim filmovima “Down By Law” i “Coffee & Cigarettes”. Waits je također skladao glazbu za Jarmuschov film “Night on Earth” iz 1991. godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X