Adam Semijalac objavljuje album za 1. maj

‘Ode dite’, naziv je albuma Adama Semijalca kojeg mnogi znaju i kao blues glazbenika koji je dugi period godina djelovao pod imenom Bebe na vole.

Adam Semijalac ‘Ode dite’

“Nakon malo više od tri godine veselim se što ću izdati novi solo album imena ‘Ode dite’ koji će svjetlo dana ugledati, simbolično, na 1. maj”, izjavljuje Adam Semijalac koji je nedavno objavio zajednički album s Dunjom Knebl na kojem su izvodili tradicionalne pjesme antiratne tematike s ovih prostora na kojem je svirao niz tradicionalnih instrumenata pored nezaobilazne gitare.

Ovog puta, također je riječ o album antiratne tematike, ali i solističkom Adamovom povratku na domaću scenu.

“Dugo sam želio napraviti album s tradicionalnim instrumentima koje dosad nisam svirao: dangubicom, bugarijom i banjom, a vokalno su mi se pridružile Tajana Josimović i Lana Hosni. Ovo je ljubavni i antiratni album, ali je i moj pokušaj ponovnog prisvajanja folklora našeg podneblja kroz 10 pjesama. Kako to zvuči moći ćete poslušati od ponedjeljka na Bandcampu. Hvala svima na podršci koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji”, napisao je Adam Semijalac na svojoj Facebook stranici.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X