Adele i Lady Gaga: obje zanima swing

Lady Gaga unatoč nedavnoj ozljedi kuka neće odložiti snimanje s Tonyjem Bennettom, tvrdi pjevač u intervjuu za Rolling Stone.

Adele (Foto: Mari Sarii) i Lady Gaga (Foto: Universal Records)

Prošli četvrtak na dodjeli nagrade za životno djelo od strane Amy Winehouse Fundacije u New Yorku osamdesetšestogodišnji Tony Bennett potvrdio je kako još treba odraditi snimanje “velikog swing albuma” s Lady Gagom. Sva papirologija je potpisana, a album koji će dokazati kako je Gaga “među najboljim jazz pjevačicama koje je ikada itko čuo” trebao bi se snimati tijekom lipnja. Lady Gaga najavila je za kraj godine i izlazak svog novog albuma “ARTPOP”.

Slavni jazzer već je surađivao s Lady Gagom na pjesmi “Lady Is a Tramp” za svoj album dueta “Duets II” koji je 2011. ovjenčan Grammyjem. Na albumu se nalazi i pjesma “Body and Soul” otpjevana s pokojnom Amy.

Prošli mjesec uoči dodjele Oscara Adele i Robbie Williams su primijećeni od strane tabloida Sun kako se intenzivno druže i razmatraju suradnju u formi dueta. Dok Adele tvrdi kako će za nasljednika albuma “21” trebati čekati još nekoliko godina jer ne želi pjevati dok neće imati o čemu, Robbie Williams planira izdanje koje će se nastaviti na LP “Sing When You’re Winning” iz 2001. godine. Adele je navodno jako zainteresirana s Robbiejem zapjevati neki swing.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mHANNkKBSNU[/youtube]

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X