David Bowie i Bon Jovi imaju najprodavanije albume

I jedan i drugi su objavili nove albume u drugom tjednu ožujka i rezultati prodaje su ‘očekivano’ dobri.

David Bowie i Jon Bon Jovi

David Bowie je objavio album “The Next Day”, svoj prvi album u 10 godina, u posvemašnjoj tišini i posve neočekivano i dospio na prvo mjesto top liste u Britaniji u totalnom stilu: njegov se album prodao u skoro dvostruko više primjeraka nego album Bon Jovija, a da pri tome nije radio apsolutno nikakvu promociju albuma.

Pop-rockeri iz New Jerseya su pak zasjeli na prvo mjesto u Australiji i u matičnom SAD-u. Tako je njihov novi album “What About Now” postao njihov peti album koji je zauzeo prvo mjesto na američkoj top listi albuma. Bowie je završio na drugoj poziciji no i bez obzira na to, to je još uvijek najbolje mjesto koje je Bowie ikad zauzeo s ijednim svojim albumom na američkoj top-listi.

I dok još cijeli svijet čeka i nada se da bi Bowie ipak mogao objaviti datume svoje moguće svjetske turneje, Bon Jovi je upravo završio prvi dio svoje američke dvoranske turneje. Turneja “Because We Can” će doći uskoro i u Europu i to u svibnju i lipnju.

Najbliže hrvatskoj publici Bon Jovi će biti na tri koncerta: 17. svibnja u Beču, dan kasnije 18. svibnja u Munchenu te mjesec dana kasnije 29. lipnja u Milanu.

Zadnje od Vijesti

Gasi se Google Play

Digitalna distribucijska platforma će se početi gasiti u rujnu za neke, a
Idi na Vrh
X