Adele objavila album ’30’

Pjevačica nastavlja praksu nazivanja albuma po svojoj dobi, a svega dva dana prije objave izjavila kako je razmišljala ne objaviti ga.

  •  
  •  
Adele ’30’

Najavni singl “Easy On Me” već se zapekao u memoriji slušatelja kao instant hit, što je dakako dodatno kod mnogih naelektriziralo iščekivanje objave albuma britanske pjevačice Adele koja se nakon pauze vratila na scenu.

Adele je ranije potvrdila da se novi materijal bavi posljedicama njezinog razvoda od Simona Koneckija 2019., objašnjavajući da je “30” bio njezin najosobniji i “najosjetljiviji” album do sada.

Tijekom novog intervjua sa Zaneom Loweom na Apple Music 1, koji je emitiran 17. studenog, Adele je rekla: “Bilo je trenutaka kada sam pisala ove pjesme, pa čak i kada sam ih miksala i slične stvari, gdje sam bio u razmišljanju da možda ne trebam izdavati ovaj album. Kao da bih možda trebala napisati još jedan”.

U nastavku je rekla: “Samo zato što je glazba moja terapija. Nikada neću ići u studio da bih rekla: ‘Dobro, treba mi još jedan hit’. Kod mene nije tako. Kad je nešto moćnije i jače od mene, volim otići u studio jer je to obično podrum i nema jebenih prozora i recepcije, tako da me nitko ne može uhvatiti. Dakle, zapravo bježim. I nitko ne bi znao da sam napisala i snimila tu pjesmu da kasnije nije objavljena. Izgleda kao da to jednostavno moram izbaciti iz svog sustava.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X