Aklea Neon objavila album prvijenac ‘Dođi na joji’

Objavu albuma prate i novi videospot “Na dah” te najava koncertne promocije u zagrebačkom klubu Dva Osam.

Aklea Neon ‘Dođi na joji’

Šira javnost upoznala ju je kroz eko-himnu “Zovi ju mama”, a njezin rad već je priznat s dvije glazbene nagrade. Aklea Neon, osječka vila rime i beata nakon nekoliko zamijećenih singlova objavljuje debitantski album “Dođi na joji”, koji je od danas dostupan putem glazbenih streaming platformi.

“Moj debitantski album “Dođi na joji” je onaj poziv koji ne odbijaš i jedan XL sonični zagrljaj” otkriva Aklea Neon o svom studijskom prvijencu. Jedinstvena po zaraznom electro-afro zvuku i melodičnom vokalu, autorica i glazbenica ovim albumom otvara portal u novi svijet kroz 11 pjesama: “Oduvijek sam bila posvuda, i po planeti i u žanrovima. Žena sam – prigrljujem kaos koji jesam u potpunosti”, izjavljuje Aklea Neon.

Objavu albuma prvijenca prati i predstavljanje novog singla “Na dah”, zajedno sa zadivljujućim videospotom snimljenim u podzemnom Hramu ljudske vrste u Damanhuru, u sjevernoj Italiji, odnosno kako sama kaže, ‘u stomaku mame Gaie’. Zbog čistoće i spiritualnog značaja, ovaj prostor rijetko može biti sniman, stoga je za Akleu Neon prilika da snimi video upravo na ovoj lokaciji bila ujedno i značajno međunarodno priznanje.

Album “Dođi na joji” postepeno je nastajao kroz posljednje četiri godine, na različitim lokacijama diljem svijeta – od Brazila do Indije, a u njegovom stvaranju sudjelovala su tri producenta: Viktor Volarić-Horvat, Robert Martinović te najvećim dijelom glazbeni inovator Pavle Kladarin Klaada, s kojim je nastao i novi singl “Na dah”.

Debitantski studijski album Aklea Neon će predstaviti i uživo, i to 18. ožujka koncertom u zagrebačkom klubu DVA OSAM. Bit će to prigoda da publici premijerno predstavi i vlastiti all-girl bend Sound Doulas, kojeg čine Ana Kelemen za bubnjevima, Helena Hena Ernoić na basu i Ivna Ji na semplerima i ritam mašini. Ograničeni broj ulaznica za ovaj electro-soul koncert dostupan je u prodaji.

“Dođi na joji” – popis pjesama:

1. Mijenjam te
2. Da mi je
3. What I Want
4. Na dah
5. Ljudnjak
6. Zovi ju mama
7. ANTM
8. Pake
9. Tuga&ja
10. Shika shika
11. Naranča

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X