Al Pacino najavljuje memoare ‘Sonny Boy’

Knjiga izlazi 8. listopada.

Al Pacino ‘Sonny Boy’

Al Pacino je najavio nove memoare pod nazivom “Sonny Boy”. Najavljena za izlazak 8. listopada preko Penguin Pressa, knjiga donosi Pacinova prisjećanja na širok raspon svojih životnih iskustava, dotičući se “svih njegovih velikih uloga, njegovih bitnih suradnji i njegovih važnih odnosa,” kazuje izdavač.

Govoreći za People, Pacino je rekao: “Napisao sam knjigu da izrazim ono što sam vidio i kroz što sam prošao u životu. Bilo je nevjerojatno osobno i otkrivajuće iskustvo razmišljati o ovom putovanju i onome što mi je gluma omogućila i svjetovima koje je otvorila… Cijeli moj život bio je nevjerojatan i dosad sam bio prilično sretan tip. ”

Po izlasku u listopadu, “Sonny Boy” će biti dostupan u formatima tvrdog uveza, mekog uveza, e-knjige i audioknjige. Pacino će sam čitati audio izdanje.

Pacino je započeo svoju karijeru u kasnim 60-ima i postao zvijezda s klasičnim filmovima kao što su “The Godfather” iz 1972., “Serpico” iz 1973., “Scarface” iz 1983. i mnogi drugi. Prošle godine, u dobi od 83 godine, on i njegova djevojka Noor Alfallah dobili su sina, koji će se uskoro igrati s djecom Roberta De Nira.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X