Album ‘Josipa Lisac from Croatia Records studio’ izdan na dvostrukom vinilu

Album ‘Josipa Lisac from Croatia Records studio….tu u mojoj duši stanuješ…’ od sada se može slušati i na dvostrukom vinilu. Riječ je o albumu koji je kultna glazbenica snimila u pratnji sjajnih glazbenika i u novim jazz aranžmanima.

‘Josipa Lisac from Croatia Records studio’

Svojim je iznimnim vokalnim interpretacijama bila poput petog instrumenta koji je vješto predvodio glazbenike kroz dio njenog koncertnog repertoara. Album je na Blu-ray-u i CD-u objavljen uoči njenog tradicionalnog koncerta posvećenog Karlu Metikošu početkom prosinca prošle godine, a ekskluzivnu projekciju cijele snimke publika je mogla pogledati na Valentinovo ove godine u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu te Cinestar kinima u Splitu, Rijeci, Tuzli i Novom Sadu.

Novi album Josipe Lisac, snimljen 4 K kamerama i u 5.1. Dolby stereo zvuku nagradila je i struka s tri Porina: nagradu za najbolju produkciju i najbolju snimku primio je glazbeni producent albuma Goran Martinac, a Josipa je dominirala i u kategoriji najbolje ženske vokalne izvedbe.

Upravo zato je njen koncert najavljen na stadionu Šalata 6. srpnja ono što publika ponovo s nestrpljenjem očekuje. Zvuči gotovo nevjerojatno, ali ovo će biti njen prvi solo nastup na Šalati na kojoj je Karlo Metikoš održao prve povratničke koncerte u domovini nakon velike svjetske turneje. Na dva koncerta održana sredinom 60-ih godina prošlog stoljeća slušalo ga je više od 12.000 ljudi, a posebno je bio upečatljiv njegov prvi koncert kada ga je 6.000 ljudi unatoč pljusku strpljivo čekalo pod kišobranima.

Upravo na tom istom mjestu, pod zvjezdanim zagrebačkim nebom, nastupit će Josipa Lisac s bogatim katalogom pjesama od kojih je mnoge potpisao Metikoš. Iako je do koncerta ostalo tek nešto više od mjesec dana, parter je rasprodan, a svi koji ne žele propustiti još jedan Josipin koncert za pamćenje morat će požuriti po ulaznice na tribinama.

Dvostruki vinil Josipe Lisac možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 149 kuna.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X