Albumi ‘IV’ i ‘Houses Of The Holy’ u Hrvatskoj tri dana prije ostatka svijeta

Remasterirana reizdanja albuma ‘IV’ i ‘Houses Of The Holy’ ekskluzivno u Hrvatskoj bit će objavljeni u petak 24. listopada. Remasterirane albume, hrvatski fanovi tog legendarnog rock ‘n’ roll benda 24.11. moći će kupiti ekskluzivno u Dancing Bear CD shopovima te na sajmu Zagreb Audio Video Show 2014.

Reizdanje albuma Led Zeppelin 'IV'

U lipnju ove godine, Led Zeppelin su svoja prva tri albuma remasterirali i reizdali na deluxe izdanjima, boxsetovima, CD-ima te na vinylima. Nedugo nakon iz stožera Zeppelina stigla je vijest da će s listopadom iste godine u opticaj biti pušteni također remasterirani albumi ‘IV’ originalno objavljen 1971. te ‘Houses of the Holy’ iz 1973. godine koje je baš kao i tri prethodnika remasterirao Jimmy Page.

Legendarni albumi nošeni novim zvukom bit će dostupni u nekoliko različitih formata: CD, deluxe CD, vinil, deluxe vinil i box set koji uključuje sve nabrojano, ali podebljano bogato ilustriranom knjigom.

Oba albuma dodatno će biti nafilana s bonus pjesmama, a ‘IV’ će donijeti i alternativnu verziju pjesme ‘Stairway To Heaven’, miksanu u Sunset Sound studiju u Los Angelesu.
Dan nakon ekskluzivne prodaje u Dancing Bear CD shopovima (Zagreb, Split i Osijek) i na sajmu ‘Zagreb Audio Video Show 2014.’, u zagrebačkom klubu Vintage Industrial Bar povodom izlaska albuma bit će održan tribute koncert ‘Very best of Led Zeppelin’ u interpretaciji grupe Rock Masters.

‘IV’ & ‘Houses of the Holy’
CD – 99,00 kn
2CD Deluxe CD Edition – 129,00 kn
LP – 149,00 kn
2 LP Deluxe edition LP – 199,00 kn
Super Deluxe Boxed Edition (2CD & 2LP) – 899,00 kn

Prednarudžba svih izdanja uz 10% popusta: http://www.ledzeppelin.com/buy

YouTube: http://www.youtube.com/channel/UCaKZA66vM_TUpetUNohmR0A
Led Zeppelin Facebook: https://www.facebook.com/ledzeppelin?fref=ts

Zadnje od Vijesti

Umro je Rajko Dujmić

Glazbenik je podlegao teškim ozljedama koje je zadobio u prometnoj nesreći u
Idi na Vrh
X