Alejuandro Buendija prešao u poduzetnike i otvorio ‘D.O.O.’

Meštar lirike Aleksandar Antić via svoj alter ego Alejuandro Buendija, predstavlja novi spot za pjesmu ‘D.O.O.’, još jedan singl s njegovog posljednjeg albuma ‘Škrinja’ (2020., Dallas Records), ovjenčanog i nagradama Porin i Rock&Off za Najbolji album hip-hop glazbe.

Alejuandro Buendija ‘D.O.O.’

Novi video uradak stiže nakon spotova za singlove “Čepić”, “Kornjača”, “Gang Bang 2020”, “Dešperado” i “Dijagnoza”, dijelova albumskog mozaika u kojemu Antić napada svojim najsnažnijim oružjem – riječima.

Apsurd sredine tema je i novog singla “D.O.O.” – iskrivljeno funkcioniranje modernog kapitalizma, korporacija koje ne prežu ni za čim kako bi došle do zamišljenog im cilja. Svojim tragikomičnim alegorijama Antić secira društvenu svakodnevicu, bez uljepšavanja prenosi ono što mnogi misle, ali se ne usude reći, a u zabavnu i humorističnu video priču o fiktivnoj tvrtki Plaćeni ubojice d.o.o., pjesmu je pretočio splitski producent Šimun Šitum.

Alejuandro Buendija ‘D.O.O.’

“Pjesma ’D.O.O.’ mi je uz ‘Blago’ favorit na albumu ‘Škrinja’ i imao sam veliku želju da dobije i svoj video spot”, kaže Buendija, te dodaje: “Na sreću Šimun Šitum imao je volje i vremena za angažman, došao je na odličnu ideju za scenarij, i sam je snimao, režirao, i montirao video. Zahvaljujem njemu i svima koji su glumili i sudjelovali u realizaciji spota, i s ponosom vam predstavljam video za pjesmu ‘D.O.O.’ Srdačno pozdravljam i poručujem: Bolje zovi Salu!”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X