Alen Šenkovski predstavlja se pjesmom ‘Muzej izgubljenih duša’

Alen Šenkovski, sin poznatog glazbenika i tekstopisca Mirka Šenkovskog Geronima, godinama se bavi heavy metal glazbom i bio je dio nekoliko sastava, a sada je oformio svoj bend.

Alen Šenkovski (Foto: promo)

Alen, koji je ujedno i gitarist benda, skladao je i uz bend aranžirao prvi singl benda Alen Šenkovski, „Muzej izgubljenih duša“, dok je Geronimo napisao tekst i tako ponovno zašao u svoje izvorne heavy metal vode.

„Možemo reći da je izolacija u ovo doba pandemije zaslužna za nastanak ovog glazbenog projekta koji će tek pokazati zube svim ljubiteljima dobrog žestokog zvuka“, rekao je Alen Šenkovski i dodao kako su snimanje i dizajn zvuka odradili glazbenici sami u svojim kućnim studijima, a po njegovim uputama.

„U ovom timu nastavljamo dalje s radom, kao i s načinom rada uz goste koji će se pojavljivati na budućem albumu kroz naše pjesme“, kažu iz benda u kojem su pored Alena još Žanital Žak Tataj, Krešimir Kaštelan i Adrian Borić.

Spot je radio i montirao Dalibor Mrdić iz Invenio filmsa, a scenarij uz njega potpisuje i Alen Šenkovski.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X