Američki kino hit ‘Venom 2’ stigao i u hrvatska kina

Nakon uspjeha na kino blagajnama SAD-a i Rusije, ‘Venom 2’ kreće u kino distribuciju na ostatak svijeta.

‘Venom 2’

Tri godine nakon što je “Venom” pokorio box office i na svjetskoj razini uprihodovao 856 milijuna američkih dolara, “Venom 2” iznenadio je i najveće optimiste kad je nedavno u SAD-u u vikendu otvaranja zaradio čak 90 milijuna dolara. To ne samo da je najbolje otvaranje od početka pandemije, već je i za 10 milijuna dolara uspješnije od otvaranja prvog “Venoma”.

Da se publika nakon ‘sušnih’ godinu i pol zaželjela spektakularnih blockbustera i odlazaka u kino potvrđuje i rezultat “Venoma 2” iz Rusije gdje je film imao treće najbolje otvaranje u povijesti te zemlje. Slični rezultati i rušenje rekorda “Venom 2” sad očekuju i u ostatku svijeta…

“Venom 2” i dalje prati novinara Eddieja Brocka (Tom Hardy) I njegov odnos s Venomom, ali i sa serijskim ubojicom Cletusom Kasadyjem koji uz pomoć svojeg simbiota Carnagea izlazi na slobodu i iza sebe ostavlja destrukciju i kaos epskih razmjera.

Sraz između Venoma i Carnagea koji će uslijediti jedan je od najspektakularnijih ikad prikazanih na velikim platnima.

Uz Toma Hardyja, glumačku postavu ovaj put pojačao je prekaljeni majstor zanata Woody Harrelson, te Naomie Harris i Michelle Williams, glumice s nominacijama za Oscara, dok je za cjelokupnu filmsku akciju zaslužan redatelj Andy Serkis.

Zanimljivost je i kako je uz Kelly Marcel koautor priče dvojke “Venoma” sam Tom Hardy, a mnogo je špekulacija među fanovima koga i što se može očekivati u tzv. end credits sceni (ili scenama) koja obično daje naslutiti u kojem smjeru će se kretati daljnja radnja unutar Marvelovog svijeta.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X