Amy Adams nova je Lois Lane kino platna

Potraga za novom strip heroinom za velika platna je završena. Nova Louis Lane je Amy Adams.

Amy Adams (Foto: Wikipedia)

Glumica Amy Adams, do sada tri puta za nominirana Oscara, zaigrat će novinarku Lois Lane u novom filmskom nastavku o ‘Supermanu’. U nedjelju je tridesetšestogodišnju Adams osobno telefonom u Pariz nazvao sam redatelj Zack Snyder jer glumica trenutno u Europi promovira svoj novi film ‘Sucker Punch’, piše L.A. Times. Iako su u Warner Brosu prije mjesec dana tvrdili kako ne žele posebnu pažnju pridavati liku Lois Lane, sam redatelj je izjavio kako je situacija bila potpuno suprotna po tom pitanju.

‘Potraga za Lois Lane bila je opsežna. Za nas je to bila velika stvar jer je njena uloga iznimno važna’, pojasnio je Snyder i nastavio: ‘Organizirali smo dosta audicija. Nismo bili zadovoljni sve do sastanka s Amy Adams kad smo osjetili da je ona kao stvorena za tu ulogu.’

Redatelj osjetio da Amy može tumačiti Lois, po njegovim riječima, čvrstu ženu, profesionalku koja se u svom poslu mora dokazati u svijetu muškaraca i nekoga tko je u stanju biti kontrapunkt karakteru Clarka Kenta, kada je Superman prikriven u sramežljivog novinara početnika.

Za Snydera je lik Louis Lane ključan za poimanje i razumijevanje Supermana kod današnje publike. ‘Jedino kroz Lois današnja publika može razumjeti Supermana i njegov način donošenja odluka. Njeno prisustvo je ono što ga čini ljudskim i u neku ruku simpatičnim’, izjavio je Zack Snyder.

Snimanje filma bi trebalo početi ove godine, dok je premijera novog nastavka ‘Superman: Man of Steel’ predviđena za prosinac 2012. godinu. Do sada su pored Henryja Cavilla koji tumači glavnu ulogu, svoj angažman potvrdili i Diane Lane i Kevin Costner koji će glumiti Clarkove zemaljske roditelje.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X