Ana ne želi na izbore i ne može više čuti ni vijesti o predsjednici – objavljene nove scene igranog filma ‘Ana’

Objavljene su tri kraće scene nezavisnog psihološkog trilera/drame ‘ANA’ o borbi neobične mlade žene protiv depresije.

Prizor iz filma ‘Ana’

Riječ je o kontroverznom domaćem igranom filmu koji je uz puno pozornosti predstavljen na ovogodišnjem Showcaseu u sklopu Pulskog filmskog festivala i koji je polučio veliki interes od strane inozemnih filmskih festivala zbog bavljenja tematikom depresije kao druge najraširenije bolesti 21. stoljeća u svijetu.

U glavnim ulogama su splitska glumica Petra Kraljev (“Na granici”), po prvi puta na filmu splitska pjevačica Maja Bajamić, Dunja Mikulčić, a ka Tina Blade – najveća hrvatska zvijezda filmova za odrasle u prvoj dramskoj ulozi, Katija Bratković, Ana-Marija Percaić (Mrtve ribe), Anita Schmidt.

Režiju i scenarij potpisuje Anđelo Jurkas a ovo je njegov peti igrani film nakon prve trilogije u povijesti filma na ovim prostorima (Zbog tebe, Fuck Off I Love You, Happy End 3: Glup i gluplji) te filma “Do kraja smrti” koji su postigli zapažene rezultate i sudjelovali na svim filmskim festivalima regije te bli među najgledanijim domaćim filmovima godine.

Film je nastao nezavisnim načinom produkcije u realizaciji tvrtke DOP Produkcija bez ikakve financijske ni druge pomoći HAVC-a ni drugih odnosnih državnih institucija. Film je u fazi post produkcije i njegova se premijera očekuje tokom ljeta 2020. godine.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X