Ana ne želi na izbore i ne može više čuti ni vijesti o predsjednici – objavljene nove scene igranog filma ‘Ana’

Objavljene su tri kraće scene nezavisnog psihološkog trilera/drame ‘ANA’ o borbi neobične mlade žene protiv depresije.

Prizor iz filma ‘Ana’

Riječ je o kontroverznom domaćem igranom filmu koji je uz puno pozornosti predstavljen na ovogodišnjem Showcaseu u sklopu Pulskog filmskog festivala i koji je polučio veliki interes od strane inozemnih filmskih festivala zbog bavljenja tematikom depresije kao druge najraširenije bolesti 21. stoljeća u svijetu.

U glavnim ulogama su splitska glumica Petra Kraljev (“Na granici”), po prvi puta na filmu splitska pjevačica Maja Bajamić, Dunja Mikulčić, a ka Tina Blade – najveća hrvatska zvijezda filmova za odrasle u prvoj dramskoj ulozi, Katija Bratković, Ana-Marija Percaić (Mrtve ribe), Anita Schmidt.

Režiju i scenarij potpisuje Anđelo Jurkas a ovo je njegov peti igrani film nakon prve trilogije u povijesti filma na ovim prostorima (Zbog tebe, Fuck Off I Love You, Happy End 3: Glup i gluplji) te filma “Do kraja smrti” koji su postigli zapažene rezultate i sudjelovali na svim filmskim festivalima regije te bli među najgledanijim domaćim filmovima godine.

Film je nastao nezavisnim načinom produkcije u realizaciji tvrtke DOP Produkcija bez ikakve financijske ni druge pomoći HAVC-a ni drugih odnosnih državnih institucija. Film je u fazi post produkcije i njegova se premijera očekuje tokom ljeta 2020. godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X