Anthony Hopkins igra u novom spotu ponovno okupljenog benda Mudcrutch Toma Pettyja

Video za pjesmu ‘I Forgive It All’ režirao je Pettyjev fan Sean Penn.

Anthony Hopkins u videu 'I Forgive It All' grupe Mudchrutch, režija Sean Penn
Anthony Hopkins u videu ‘I Forgive It All’ grupe Mudchrutch, režija Sean Penn

U videu za pjesmu “I Forgive It All” Anthony Hopkins igra čovjeka koji reminiscira o svom djetinjstvu vozeći se kroz bogate i siromašne dijelove Los Angelesa.

Pjesma se nalazi na albumu “2” Mudcrutcha, kojeg je Tom Petty oformio prije Tom Petty And The Heartbreakers. Raspali su se 1975. i prije raspada objavili tek jedan singl, za pjesmu “Depot Street”.

Mudcrutch se reformirao 2008. kada su izdali i svoj prvi eponimni album, a ove godine u svibnju objavili su i drugi imenom “2”. Članovi benda su, osim Pettyja, klavijaturist Heartbreakersa Benmont Tench, gitaristi Mike Campbell i Tom Leadon, te bubnjar Randall Marsh.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jezqNxQ8mb0[/youtube]

U razgovoru za Rolling Stone Sean Penn je izjavio kako je čuo “2” netom nakon objavljivanja i bio posebno ganut pjesmom “I Forgive It All”. Video je, kaže, snimio tek u jednom danu, jer nije htio navlačiti previše opreme naokolo.

O suradnji s Hopkinsom, Penn je rekao: “On je umjetnik koji radi za dobro umjetnosti, svidjela mu se ideja da to napravimo i uskočio je u to. Samo sam ga pitao je li zainteresiran, i on je jednostavno rekao da jest.”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X