Arctic Monkeys prihode od koncerta i nadolazećeg albuma doniraju u dobrotvorne svrhe

Uskoro izlazi album ‘Arctic Monkeys – Live at The Royal Albert Hall’.

Arctic Monkeys ‘Live at The Royal Albert Hall’

U lipnju 2018. godine, Arctic Monkeys održali su poseban koncert u londonskom Royal Albert Hallu, na večeri koja će sada biti zauvijek zabilježena. Naime, bend je najavio izlazak novog live izdanja “Arctic Monkeys – Live at The Royal Albert Hall” čiji će prihodi (kao i zarada od samog koncerta) biti donirani dobrotvornoj organizaciji “War Child UK” kako bi pokrili njihov milijunski financijski deficit s kojim će se susresti iduće godine zbog posljedica prouzrokovanih koronavirusom. Cilj ove fundraising kampanje je pružiti podršku u bitnim aktivnostima ove organizacije kojima se nastoji pomoći najugroženijim obiteljima te zaštititi, educirati i rehabilitirati djecu koja proživljavaju traume prouzrokovane ratnim stanjem.

Materijal koji će se naći na albumu snimili su na početku turneje “Tranquility Base Hotel + Casino” te će sadržavati 20 ponajboljih pjesama benda. Album službeno izlazi 4. prosinca ove godine na limitiranom prozirnom, dvostrukom vinilu, standardnom dvostrukom crnom vinilu, duplom CD-u te u digitalnom obliku.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X