‘Bar me isprobaj’ – novi singl i novi đir U pol’ 9 kod Sabe

Pjesma ‘Bar me isprobaj’ predstavlja zaokret u dosadašnjem stilu benda i mali je teaser onoga što se može očekivati od novog albuma.

U pol’ 9 kod Sabe

Bend je ovog puta ostvario uspješnu suradnju s producentom Konradom Mulvajem. Spot i pjesma predstavljaju hommage disco klasicima 70-ih.

Pjesma je snimljena i masterirana u Intek Music studiju u Koprivnici, miks potpisuje Konrad Mulvaj, koji je zajedno sa bendom radio i na aranžmanu pjesme, dok je za glazbu i tekst zaslužna Ana Opalić.

Autorica spota ovog puta je nagrađivana redateljica Marina Uzelac, a za ovaj spot ekipa iz benda bila je spremna riskirati lomove i uganuća. Bilo je i suza, srećom samo od smijeha.

Sabe lagano zagrijavaju atmosferu za proslavu svog desetog rođendana. Ove jeseni objavit će svoj treći studijski album naslovljen “Sve je ovo igra” te odsvirati turneju po regiji koja će završiti velikim koncertom u Zagrebu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X