Barbara Munjas ima novi singl ‘Gone Back’

Pjesma je dio nadolazeće kompilacije ‘Femme Nouvelle Vol.2’.

Barbara Munjas ‘Gone Back’

Barbara Munjas predstavlja novi singl “Gone back” koji sadrži važnu i moćnu poruku o borbi s depresijom, anksioznosti i povezanim stanjima s kojima u tišini bori sve veći broj ljudi, a pred kojima društvo često okreće glavu i stavlja ih “pod tepih”.

“Depresija, napadaji panike ili u najmanju ruku anksioznost su nažalost stanja s kojima se susreće sve više ljudi. Jednom kad te zgrabe teško im se oduprijeti, vuku poput vrtloga i povratak na površinu nije nimalo lak, a pogotovo nije lako vratiti se nepromijenjen. Ova pjesma govori o tome, o bivanju u mračnim dubinama depresije i povratku iz istih, o osjećaju rastresenosti, nepotpunosti i izbivanja iz vlastitog života. Društvo bi trebalo više obratiti pažnju na taj problem današnjice jer depresija se vrlo često krije iza osmjeha, i krije se do samog kraja! Za mnoge se prekasno sazna da su patili od neke vrste psihičkog poremećaja. Depresija ne bi smjela biti tabu tema”, izjavljuje ovom prigodom Barbara Munjas.

Pjesma je dio projekta Femme Novelle Vol. 2, čiji cilj je osigurati što veću medijsku prisutnost kvalitetnim kantautoricama, približiti njihovu glazbu kritici i publici i potaknuti ih na suradnju. Prikladno konceptu projekta, Barbara je pjesmu snimala i producirala sama, dok je za mastering zaslužan Marko Kalčić.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X