Barbra Streisand na meti kritika zbog kontroverznog stava o optužiteljima Michaela Jacksona

‘Možete reći da su ‘zlostavljani’, ali ta djeca su bila sretna što su tamo,’ izjavila je pjevačica.

  • 14
    Shares
Barbra Streisand, Michael Jackson (foto: Wikipedia)

Barbru Streisand našla se na meti kritika zbog načina na koji je komentirala dvojicu muškaraca koji su optužili Michaela Jacksona za seksualno zlostavljanje u dokumentarcu “Leaving Neverland”.

U intervjuu za Times UK povodom koncerata u Londonu, Streisand je izjavila kako “apsolutno” vjeruje Wadeu Robsonu i Jamesu Safechucku, ali je dodala: “Možete reći da su ‘zlostavljani’, ali ta djeca su bila sretna što su tamo. Obojica su oženjeni i imaju djecu, dakle nije ih ubilo.” Također je rekla da je Jackson, kad ga je upoznala, bio ‘vlo drag i djetinjast’ i da je odbila duet s njim na pjesmi “I Just Can’t Stop Loving You.” Kazala je da su njegove seksualne potrebe bile kakve jesu jer su bile uzrokovane njegovim djetinjstvom i genima. “Žao mi je i djece i njega,” dodala je.

Kao i mnogi drugi, i Streisand krivi roditelje Safechucka i Robsona što su omogućili Jacksonu da im zlostavlja djecu. “Krivi su vjerojatno roditelji koji su djeci dopustili da spavaju s njim.” Na njezine komentare društveni mediji su brzo reagirali kritikama, a oglasio se i redatelj filma “Leaving Neverland” Dan Reed koji je na Twitteru napisao: “‘Nije ih ubilo’ @barbrastreisand jesi li to doista rekla?!”. “‘Njegove su seksualne potrebe bile takve’ – zar se pedofilija tolerira u određenim djelovima industrije zabave?” Streisand zasad nije odgovorila.

  • 14
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X