Barbra Streisand na meti kritika zbog kontroverznog stava o optužiteljima Michaela Jacksona

‘Možete reći da su ‘zlostavljani’, ali ta djeca su bila sretna što su tamo,’ izjavila je pjevačica.

Barbra Streisand, Michael Jackson (foto: Wikipedia)

Barbru Streisand našla se na meti kritika zbog načina na koji je komentirala dvojicu muškaraca koji su optužili Michaela Jacksona za seksualno zlostavljanje u dokumentarcu “Leaving Neverland”.

U intervjuu za Times UK povodom koncerata u Londonu, Streisand je izjavila kako “apsolutno” vjeruje Wadeu Robsonu i Jamesu Safechucku, ali je dodala: “Možete reći da su ‘zlostavljani’, ali ta djeca su bila sretna što su tamo. Obojica su oženjeni i imaju djecu, dakle nije ih ubilo.” Također je rekla da je Jackson, kad ga je upoznala, bio ‘vlo drag i djetinjast’ i da je odbila duet s njim na pjesmi “I Just Can’t Stop Loving You.” Kazala je da su njegove seksualne potrebe bile kakve jesu jer su bile uzrokovane njegovim djetinjstvom i genima. “Žao mi je i djece i njega,” dodala je.

Kao i mnogi drugi, i Streisand krivi roditelje Safechucka i Robsona što su omogućili Jacksonu da im zlostavlja djecu. “Krivi su vjerojatno roditelji koji su djeci dopustili da spavaju s njim.” Na njezine komentare društveni mediji su brzo reagirali kritikama, a oglasio se i redatelj filma “Leaving Neverland” Dan Reed koji je na Twitteru napisao: “‘Nije ih ubilo’ @barbrastreisand jesi li to doista rekla?!”. “‘Njegove su seksualne potrebe bile takve’ – zar se pedofilija tolerira u određenim djelovima industrije zabave?” Streisand zasad nije odgovorila.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X