Beck najavio novi album u listopadu

Sljednik albuma ‘Morning Phase’ izlazi u listopadu, a Beck kaže da je radeći na njemu djelomično bio inspiriran sviranjem s bendom The Strokes.

Beck (Foto: Wikipedia)
Beck (Foto: Wikipedia)

Album će službeno biti objavljen 21. listopada, a produciraju ga sam Beck i Greg Kurstin, član Beckovog benda još od 2002. i albuma “Sea Change”.

Novi album još uvijek nema ime, ali Beck kaže da je bio nadahnut live svirkama koje je imao u zadnje vrijeme, uključujući i prošlogodišnjim koncertom s bendom The Strokes u Hyde Parku. “Ljetna je noć, ljudi su s rukama u zraku”, reminiscirao je Beck. “U pitanju je bila neka društvena proslava. Htio sam tu atmosferu odnijeti u studio, tu energiju i radost koja vas probudi na neki način. Želim imati nešto novo za reći. Još uvijek dovršavam sliku.”

Komentirajući novu ploču za koju se govorka da će, za razliku od prethodnog albuma, biti na tragu njegovog rada iz 90-ih, Beck je dodao: “Ima supstrata raznih pjesama, ima pjesama unutar pjesme, refrena koji postaju mostovi. Nije daleko od od mojih prvih nekoliko albuma.”

Beck je svoj posljednji album “Morning Phase” nazvao “brodovima u noći”, izjavivši da ga je htio objaviti prije odlaska na turneju, tek toliko da imaju neki objavljeni materijal koji mogu svirati. Album je dobio Grammy za najbolji album 2014.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X