Beck o nadolazećem albumu

Naziv novog albuma još je uvijek nepoznat…

Beck (Foto: Wikipedia)
Beck (Foto: Wikipedia)

Nakon što je Beck objavio singlove “Wow”, “Dreams” i pjesmu “Up All Night” za sondtrack FIFA-e, fanovi su se uskomešali u očekivanju novosti o nadolazećem desetom studijskom albumu nakon Grammyjem nagrađenog “Morning Phase”.

Novi je album, naime, prvotno trebao biti objavljen već u ljeto 2015. godine, što je pomaknuto na studeni 2016. godine i dosad se nije dogodilo.

U novom je razgovoru za KROQ Beck izjavio kako ga je upravo dovršio i kako će biti objavljen vrlo ubrzo, a najavljena je objavljivanja i njihove odgode objasnio obavezama oko turneje i milijun drugih stvari.

Beck je svirao s The Strokes u Hyde Parku u ljeto 2015., nakon čega je izjavio da su ga upravo oni inspirirali za novi album. U prijašnjim je intervjuima Beck objasnio kako je imao vremena raditi na ovom albumu i isprobavati nove stvari, pa se u njemu osjeća ta sloboda. Dodao je i kako novi album stilski neće sličiti na “Morning Phase” i “Sea Change”, nego više na njegove žanrovski zaigrane prve albume.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Tags:

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X