Belle and Sebastian reizdanjem slave 25. obljetnicu ‘The Boy with the Arab Strap’

Treći album indie pop legendi obilježava četvrt stoljeća.

Belle and Sebastian “The Boy with the Arab Strap”

Belle and Sebastian slave nadolazeći 25. rođendan svog trećeg albuma ‘The Boy with the Arab Strap’ objavom obljetničkog reizdanja.

Nakon uzastopnog uspjeha albuma “Tigermilk” i “If You’re Feeling Sinister” iz 1996., na “The Boy with the Arab Strap” iz 1998., vođa benda Stuart Murdoch podijelio je neke autorske zasluge s članovima benda Steviejem Jacksonom i Isobel Campbell. Dok su njihova prva dva albuma oba snimljena u samo nekoliko dana, za “Arab Strap” su bili potrebni mjeseci, dajući ekipi vremena da oslobodi svoju kreativnost.

Izdanje Arab Strapa za 25. obljetnicu mijenja zelenu naslovnu fotografiju klavijaturista Chrisa Geddesa za plavu verziju, zajedno s blijedoplavim ograničenim izdanjem vinila. Dolazi s ekskluzivnim umjetničkim printom fotografija iza scene iz promotivnog videa za album koje je snimila članica benda Sarah Martin.

Prošli mjesec Belle i Sebastian su se udružili sa Suki Waterhouse na pjesmi “Every Day’s a Lesson in Humility”, kao dio 8. izdanja Sub Pop Singles Cluba. Njihov posljednji album bio je “Late Developers”, nenajavljeno izdan u siječnju.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X