‘Seven Steps to Heaven’ Milesa Davisa dostupan u novom remasteru povodom 60. obljetnice

Album je izvorno objavljen na današnji dan 1963. godine.

Miles Davis “Seven Steps to Heaven”

U znak proslave 60. obljetnice izlaska albuma Milesa Davisa “Seven Steps to Heaven”, digitalna je verzija upravo remasterirana i isporučena je u novom Dolby Atmos prostornom miksu kod partnera kao što su Apple, Amazon i Tidal, Deezer i drugi.

Snimanje albuma “Seven Steps to Heaven” okupilo je izvanredan ansambl talenata. Na prvim sessionima snimljenim u Los Angelesu (travanj 1963.), Davisu su se pridružili pijanist Victor Feldman, basist Ron Carter i bubnjar Frank Butler. Snimanje nastavljaju u New Yorku u svibnju u postavi koja predstavlja temelj za Davisov drugi veliki kvintet s pijanistom Herbieja Hancocka, basistom Cartera i bubnjarom Tonyjem Williamsom. Saksofonist George Coleman zaokružuje grupu i predstavlja se briljantnim soliranjem.

Mobile Fidelity će objaviti album na SACD-u kao i na ograničenom vinilnom izdanju prenesenom s izvornih master vrpci otisnutom na potpuno tihom MoFi SuperVinilu, s gotovo nečujnom razinom buke, potpuno tihih površina i vrhunske definicije groovea pakiranom u preklopnu košuljicu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X