Bend Tomislav objavio remikseve pjesme ‘The Moon’ Irene Žilić

Elektronski bend Tomislav objavio je remiks izdanja singla ‘The Moon’ Irene Žilić, pjesme koja je i najavila njezin drugi album ‘Haze’.

‘The Moon’ -Tomislav remix

„The Moon“ je objavljen u dva remiks izdanja, kao izvorni remiks i kraća „radio edit“ verzija, te je prva od ovakvih suradnji koje Irena najavljuje za pjesme sa svog posljednjeg albuma.

Elektronski trojac Tomislav trenutačno djeluje u Berlinu, a čine ga Ksenija Ladić, Matija Vojvodić i Charlie Baldwin. Oformljen je još 2012. godine, a nastupe su ostvarili na velikim festivalima poput Electronic Beatsa, Soundwave festivala i Illectricity festivala. Tomislav je dijelio pozornicu s velikim imenima elektronske glazbe poput Bonoba, Robert Glasper Experimenta, Submotion Orchestra, Shigeta, Phoria, Riot Jazza, Salve, Iciclea itd. Njihova glazba našla se u dokumentarcu HRT-a te su zaštitni zvuk berlinske modne tvrtke O’tark.

Sjajna kantautorica Irena Žilić album “Haze” je objavila u ožujku prošle godine, nakon čega je odradila nekoliko većih koncerata po regiji. „Haze“ se našao na gotovo svim domaćim top listama albuma koji su obilježili 2017. godinu, a remiks singla “The Moon”predstavlja prvi korak u sjajnu sezonu svježe glazbe i novih koncerata.

Dosadašnje projekte grupe Tomislav možete poslušati na njihovoj Bandcamp stranici.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X