Benedict Cumberbatch glumit će Petea Seegera u filmu o Bobu Dylanu

Timothée Chalamet glumi Dylana u ‘Complete Unknown’.

Benedict Cumberbatch / Pete Seeger (foto: Gage Skidmore / Fred Palumbo / Wikipedia)

Benedict Cumberbatch glumit će legendarnog folk glazbenika Petea Seegera u nadolazećem biografskom filmu o Bobu Dylanu. Film pod nazivom “Complete Unknown” režirao je James Mangold, a Timothée Chalamet nosi glavnu ulogu Dylana.

Mangold je u intervjuu za Deadline potvrdio odabir Cumberbatcha za ulogu Seegera. Seeger je imao značajan utjecaj na Dylanovo glazbeno odrastanje. Kao mladi ambiciozni folk glazbenik, Dylan je crpio inspiraciju iz Seegerove glazbe i aktivizma. S druge strane, Seeger je bio rani Dylanov podupiratelj, pomažući u izdanju njegovog debitantskog albuma za Columbia Records. Također je pozvao Dylana da svira na Newport Folk Festivalu (gdje je Seeger bio član odbora).

“Complete Unknown” navodno će pratiti početke Dylanove karijere nakon njegova dolaska u New York City. Chalamet će sam pjevati, a Monica Barbaro je izabrana da glumi Joan Baez.

Produkcija bi trebala započeti ovog ljeta u New Yorku prema scenariju Mangolda i Jaya Cocksa (“Bande New Yorka”). Sam Dylan je izvršni producent.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X