Beogradski bend Turisti ima novi singl ‘Abu Dabi’

Drugi singl ‘Abu Dabi’ ujedno je još jedna najava skorašnjeg objavljivanja debitantskog albuma benda kojeg vodi Boško Mijušković poznat po radu u grupama Straight Mickey Ant The Boyz i Škrtice.

Turisti 'Abu Dabi'
Turisti ‘Abu Dabi’

“Pesma “Abu Dabi” je drugačiji oblik ljubavne pesme od dirljive “Levo ili Desno”. Oštra, direktna i neobuzdana ova pesma će goreti u vašim ušima već nakon prvog slušanja, a poruka “Vratićeš se meni ti” nije upućena samo devojci koja odlazi u Abu Dabi, već i slušaocu koji će ovu pesmu hteti da vrti iznova, i iznova. Psihodelični melos, tragična ispovest na pesku, ritam i gruv od kog Bo Diddley ponosno počiva u miru, sve u jednoj pesmi u spotu snimanom na pesku nekog turističkog raja”, objašnjava Boško Mijušković.

Spot potpisuju Turisti i Miodrag Cicović.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X