Beogradski Kontakt od ove godine član INES-a (Innovation Network of European Showcases)

Kontakt je godišnja manifestacija, posvećena glazbenom biznisu koja već četvrtu godinu okuplja glazbenike iz regije, kao i ostale važne aktere glazbenog biznisa.

Partibrejkers na prošlogodišnjem Kontaktu (Foto: Aleksandar Zec)

Kontakt 2020 će se održati u periodu od 18. do 21. ožujka 2020. godine, i kao i ranijih godina, program će se događati  na velikom broju lokacija, ne samo u klubovima u Cetinjskoj ulici.

Kontakt je od ove godine član INES (Innovation Network of European Showcases),mreže u okviru koje surađuje 19 europskih showcase konferencija i festivala. Kontakt je tako u okviru INES ujedno i jedini predstavnik Srbije.

Kontakt 2020

Na četvrtom Kontaktu paralelno će biti zastupljene dvije teme.

Glavna tema konferencijskog dijela je Creating music business, a glazbeni program je u znaku obilježavanje 40 godina novog vala.

Električni orgazam, najstariji aktivni beogradski novovalni bend, proslavit će 40. rođendan u Kombank dvorani 19. ožujka upravo u okviru Kontakta! Dva dana kasnije, 21. ožujka u klubu Drugstore se priprema nešto drugačija proslava jugoslovenske new waveepohe, gdje nastupaju Paraf, Obojeni program i Artan Lili. Bend Letu Štuke će iste večeri prvi put nastupiti u klubu SubBeerni centar, a posebnost ovogodišnjeg Kontakta bit će i koncert koji će biti priređen ,,Za Koju”, za što brži oporavak frontmena Disciplin A Kitschme.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X