Beogradski Kontakt od ove godine član INES-a (Innovation Network of European Showcases)

Kontakt je godišnja manifestacija, posvećena glazbenom biznisu koja već četvrtu godinu okuplja glazbenike iz regije, kao i ostale važne aktere glazbenog biznisa.

Partibrejkers na prošlogodišnjem Kontaktu (Foto: Aleksandar Zec)

Kontakt 2020 će se održati u periodu od 18. do 21. ožujka 2020. godine, i kao i ranijih godina, program će se događati  na velikom broju lokacija, ne samo u klubovima u Cetinjskoj ulici.

Kontakt je od ove godine član INES (Innovation Network of European Showcases),mreže u okviru koje surađuje 19 europskih showcase konferencija i festivala. Kontakt je tako u okviru INES ujedno i jedini predstavnik Srbije.

Kontakt 2020

Na četvrtom Kontaktu paralelno će biti zastupljene dvije teme.

Glavna tema konferencijskog dijela je Creating music business, a glazbeni program je u znaku obilježavanje 40 godina novog vala.

Električni orgazam, najstariji aktivni beogradski novovalni bend, proslavit će 40. rođendan u Kombank dvorani 19. ožujka upravo u okviru Kontakta! Dva dana kasnije, 21. ožujka u klubu Drugstore se priprema nešto drugačija proslava jugoslovenske new waveepohe, gdje nastupaju Paraf, Obojeni program i Artan Lili. Bend Letu Štuke će iste večeri prvi put nastupiti u klubu SubBeerni centar, a posebnost ovogodišnjeg Kontakta bit će i koncert koji će biti priređen ,,Za Koju”, za što brži oporavak frontmena Disciplin A Kitschme.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X