Beyoncé objavila novi album ‘Renaissance’

Dugo očekivani sljedbenik ploče ‘Lemonade’ uključuje doprinose Jay-Z-ja, Drakea, Skrillexa, Grace Jones, 070 Shake i drugih.

Beyonce “Renaissance”

Beyoncé se vratila. Šest godina nakon albuma “Lemonade”, pjevačica je objavila svoj najnoviji solo album “Renaissance”. LP sa 16 pjesama uključuje glavni singl “Break My Soul”, kao i pjesme s doprinosima Jay-Z-ja, Skrillexa, 070 Shakea, The-Dreama, Drakea i drugih. Ploča uključuje i dvije pjesme s gostujućim vokalima; reggae izvođač Beam pojavljuje se u pjesmi “Energy”, dok Grace Jones i Tems pjevaju na pjesmi “Move”.

Beyoncé je album snimila tijekom pandemije. “Stvaranje ovog albuma omogućilo mi je mjesto za sanjarenje i pronalaženje bijega tijekom strašnog vremena za svijet”, izjavila je. „To mi je omogućilo da se osjećam slobodno i pustolovno u vrijeme kada se malo što drugo događalo. Moja je namjera bila stvoriti sigurno mjesto, mjesto bez osude. Mjesto bez perfekcionizma i pretjeranog razmišljanja. Mjesto za vrištanje, oslobađanje i osjećaj slobode. Bilo je to prekrasno putovanje istraživanja.”

Album također uključuje doprinose NOVE, NO ID-a, Raphaela Saadiqa, Mikea Deana, Honey Dijon, Chrisa Pennyja, Lukea Solomona i drugih. Sheila E. je doprinijela udaraljkama u “Cuff It”, koja uključuje gitaru Nilea Rodgersa.

“Renaissance” je prvi solo studijski album Beyoncé od izdavanja vizualnog albuma “Lemonade” iz 2016. godine. Priopćenje spominje odluku o tome da se odstupi od vizualnog formata albuma. Beyoncé je odlučila napraviti album “bez vizualnih sadržaja dajući obožavateljima priliku da budu neograničeni u slušanju”, navodi se u priopćenju.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X