Billie Eilish objavila novi singl i video spot ‘Lost Cause’

Ususret ljetu i najavljenom drugom albumu naslova ‘Happier Than Ever’, Billie Eilish je objavila još jedan singl. Najnovija pjesma višestruke dobitnice nagrade Grammy nosi naziv ‘Lost Cause’, a uz nju je predstavljen i službeni video spot kojeg je i ovoga puta osmislila i režirala Billie osobno.

Billie Eilish (Foto: Kelia Anne MacCluskey)

Studijski album „Happier Than Ever” bit će objavljen 30. srpnja, a dosad je objavljeno nekoliko pjesama koje će se na njemu naći – „my future”, „Therefore I Am”, te nedavno otkrivena „Your Power”, kojom je započela novu eru u svojoj karijeri i za koju je također režirala spot.

Billie Eilish jedna je od najuspješnijih glazbenica gen-z generacije, koja je svojim debitantskim singlom „ocean eyes” u vrlo kratkom vremenu osvojila čitav svijet. Prvim studijskim albumom „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?” ona i njen brat Finneas, s kojim stvara glazbu, obilježili su dodjelu Grammy nagrada održanu 2020. godine, osvojivši priznanja u svim ključnim kategorijama. Billie je na taj način ispisala povijest kao najmlađa glazbenica kojoj je to uspjelo.

Svestrana je 19-godišnjakinja i ove godine policu ukrasila novim Grammy priznanja, a uz najavu novog albuma, 2021. je već obilježila dokumentarnim filmom „The World’s A Little Blurry”, objavom knjige „BILLIE EILISH” obogaćene stotinama do sad neviđenih fotografija te potvrdom novih koncertnih datuma.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X