Billie Eilish objavila novi singl i video spot ‘Lost Cause’

Ususret ljetu i najavljenom drugom albumu naslova ‘Happier Than Ever’, Billie Eilish je objavila još jedan singl. Najnovija pjesma višestruke dobitnice nagrade Grammy nosi naziv ‘Lost Cause’, a uz nju je predstavljen i službeni video spot kojeg je i ovoga puta osmislila i režirala Billie osobno.

Billie Eilish (Foto: Kelia Anne MacCluskey)

Studijski album „Happier Than Ever” bit će objavljen 30. srpnja, a dosad je objavljeno nekoliko pjesama koje će se na njemu naći – „my future”, „Therefore I Am”, te nedavno otkrivena „Your Power”, kojom je započela novu eru u svojoj karijeri i za koju je također režirala spot.

Billie Eilish jedna je od najuspješnijih glazbenica gen-z generacije, koja je svojim debitantskim singlom „ocean eyes” u vrlo kratkom vremenu osvojila čitav svijet. Prvim studijskim albumom „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?” ona i njen brat Finneas, s kojim stvara glazbu, obilježili su dodjelu Grammy nagrada održanu 2020. godine, osvojivši priznanja u svim ključnim kategorijama. Billie je na taj način ispisala povijest kao najmlađa glazbenica kojoj je to uspjelo.

Svestrana je 19-godišnjakinja i ove godine policu ukrasila novim Grammy priznanja, a uz najavu novog albuma, 2021. je već obilježila dokumentarnim filmom „The World’s A Little Blurry”, objavom knjige „BILLIE EILISH” obogaćene stotinama do sad neviđenih fotografija te potvrdom novih koncertnih datuma.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X